Ètica jo? No home no, perquè la vull?

De tothom és conegut que fa uns dies que a l'Ajuntament del Vendrell es va produir un cas claríssim de transfuguisme polític, d'aquells de manual, on es va poder constatar que gràcies al vot del trànsfuga el govern va aconseguir tombar la moció respecte d'avaluar quin era el sistema més eficient per dur a terme la neteja viaria al nostre municipi.

 

El seu vot va alterar, i de quina manera les majories i minories, doncs el resultat de la votació va ser de vuit regidors en contra de la moció quatre del PSC, tres del PdeCat, i un, el trànsfuga, vuit regidors a favor de la moció, i cinc abstencions (PP i Ciutadans). Sense el volt del trànsfuga la moció hauria tirat endavant i per tant altera i de quina manera el resultat d'una votació d'una persona que curiosament es representa a ella mateixa.

 

Una persona d'esquerra que deia que tenia unes fortes conviccions republicanes i que desitjava assolir la independència de Catalunya. Què se n'ha fet de les seves conviccions republicanes? I continuarà defensant la recuperació de les llibertats del poble de Catalunya? Esperem que sí. És el nostre consol, si al final, a causa de les misèries de la política, el continuen mantenint al govern. Desitgem que no hagi perdut les ganes de defensar el dret a decidir del poble de Catalunya i pugui mantenir el tipus en aquest govern, que si més no, hi haurà un accent independentista important.

 

També és conegut per tothom que l'Alcalde ha donat empara ha aquest fet mantenint al trànsfuga al govern. Sovint, massa sovint, hi ha un seguit de personatges que s'omplen la boca que cal fer les coses de manera ètica. Aquests mateixos personatges s'escandalitzen quan veuen comportaments públics poc ètics. El més sorprenent de tot plegat és que, aquests mateixos personatges, fins i tot són capaços de promoure, impulsar, redactar i signar manifestos a favor del comportament ètic en la vida pública.

 

Però, si però, com si es tractés d'un conte de fades, quan arriba el moment d'actuar en conseqüència amb els manifestos que han signat, doncs llavors la seva opinió de cop i volta canvia. En el proper ple hi haurà el debat al voltant d'aquest fet i tots els partits, tots, hauran de dir el que en pensen i perquè voten d'una manera o altra. Més enllà de les divergències i les diferències de projectes polítics que cada grup municipal legítimament defensi, ara és l'hora de la veritat, l'hora on es veurà de veritat qui és coherent amb les coses que signa i per qui les coses que va signar són mereixedores de llençar-les al vàter.
Comentaris
Denver ros
El Denver està molt afavorit a la foto q li heu posat
Amadeo
Transfugisme no o se, però això si que és transformisme, no? Denver = Eva Mata

envia el comentari