L'Hotel Imperial Tàrraco tancarà per problemes econòmics

Ho avança TAC12, que assegura que el seu últim dia serà el 9 de juny
Hotel Husa Imperial Tàrraco. | Suris.

 

Possiblement l'hotel més emblemàtic de Tarragona, l'Hotel Husa Imperial Tàrraco, ubicat a la cantonada entre la Rambla Vella i el passeig de les Palmeres, fa anys que arrossega problemes econòmics. Segons avança TAC12, però, el grup hoteler ha decidit finalment tancar portes. Serà el 9 de juny, tal com apunta el canal de televisió comarcal, quan deixin d'oferir servei els seus vora trenta treballadors.


Les darreres notícies sobre la viabilitat o no de l'hotel daten del 2015, quan el grup de Joan Gaspart es plantejava vendre l'hotel fins i tot a administracions públiques o a entitats financeres, mantenint-ne la gestió. D'aquesta manera volia tapar el deute existent de la companyia amb els creditors, un deute que superava els dos-cents cinquanta milions d'euros. De moment es desconeix quin serà el futur dels treballadors de Tarragona ni si l'edifici es posarà a la venda.
Comentaris
Morilla
Em sap molt greu que vagin desapareixen llocs emblemàtics de Tarragona, el hotel Imperial Tarraco, el restaurant El Fortí etc etc.... Perquè??????
Tonia
Lamentable ??

envia el comentari