L'Ajuntament de Salou ha tramitat 726 declaracions de la renda de manera gratuïta

Aquest servei s'ofereix gràcies al conveni de col·laboració anual entre l'Ajuntament de Salou i l'Agència Tributària de Tarragona
L'Ajuntament de Salou va tramitar fins a 726 declaracions de la renda de l'any 2016 de manera gratuïta durant l'última campanya, que va començar el 3 de maig i es va allargar fins al 29 de juny d'aquest 2017. El consistori cada any ofereix a la població un servei d'elaboració gratuïta de les rendes de l'exercici corresponent, en virtut d'un conveni de col·laboració entre aquest i l'Agència Tributària de Tarragona. Per fer-ho, enguany ha posat a disposició de la campanya dues funcionàries que han atès 726 sol·licituds, la majoria de ciutadans de Salou.

«Es tracta d'un servei al ciutadà que facilita els tràmits als ciutadans i que ja fa prop de quinze anys que està disponible», ha eplicat el regidor de Gestió Econòmica, Toni Brull. Amb això, es busca fomentar la interrelació administrativa, per tal de millorar el servei al ciutadà i que aquest pugui gaudir d'una atenció directa més eficaç i, alhora, accedir més fàcilment a diferents tipus de serveis sense necessitat de desplaçar-se del mateix municipi i sense cap cost afegit pel contribuent.
Comentaris

envia el comentari