Tarragona Història Viva dobla espectadors amb el nou format

El festival ha comptat amb set funcions i en totes les celebrades el mes d'agost s'han exhaurit les entrades
La consellera de Turisme, Inmaculada Rodríguez, aquest matí en el balanç de Tarragona Història Viva. | Josep M. Llauradó

El festival de recreació històrica enfocat al turisme, Tarragona Història Viva, ha acollit un total de 5.119 espectadors aquest estiu, el doble que l'any passat, 2.134. El nou format, desenvolupat a l'amfiteatre —amb capacitat per a 800 persones—, ha permès difondre la història de l'època romana de Tàrraco mitjançant tecnologia audiovisual d'última generació, amb projeccions a l'arena i una pantalla gegant amb subtítols en diferents idiomes. El Patronat de Turisme ha engegat una enquesta amb una mostra de 1.844 persones que indica que que la major part dels assitents (85%) són famílies, són de fora de la ciutat (80%) i el lloc de pernoctació preferit és la ciutat (42%) davant d'altres destinacions de la costa o de la resta de la demarcació.


Tarragona Història Viva s'ha celebrat aquest estiu amb fins a set funcions, totes els dissabtes, entre els mesos de juliol i setembre. Especialment les del mes d'agost van comptar amb totes les entrades exhaurides abans d'iniciar-se l'espectacle. Un de cada quatre espectadors, la majoria francesos, venien de fora de l'Estat espanyol. Inmaculada Rodríguez, consellera de Turisme, ha explicat que ja preparen l'edició de l'any vinent, que podria comptar amb més sessions per setmana així com millores en la part sonora o la il·luminació. Segons l'Ajuntament, Tarragona Història Viva ajuda a promocionar el relat de ciutat durant l'estiu.
Comentaris

envia el comentari