Un taxista vallenc homenatjat per arribar al milió de quilòmetres amb el seu cotxe

El vehicle de la marca Ford el va comprar fa tan sols dotze anys i Tarraco Center li va voler retre homenatge per assolir aquesta fita

 

Es diu Joan Valls Roig i és un taxista vallenc. Fins aquí tot normal. El que no és tan normal és que el passat mes de juny el Joan va establir un record de quilòmetres amb el seu vehicle, un Ford Tourneo de nou places que va comprar l'any 2005, només fa dotze anys, i diem només si tenim en compte la xifra que ha assolit: un milió de quilòmetres. Joan Valls és client de Tarraco Center des de fa més de vint anys, la seva marca de confiança i amb la qual ha pogut assolir aquesta increïble quantitat de quilòmetres amb un sol vehicle. Si donem una ullada als vehicles amb més quilòmetres del món, tampoc es queda molt lluny d'algun d'ells, amb dos milions per exemple.

 

Tarraco Center va voler retre un homenatge a Joan Valls el passat mes de juny i per això va visitar les instal·lacions ubicades a la carretera de València, on va ser rebut pel director comercial de Tarraco Center, Lluís Nadal; el cap de taller a Tarraco Center a Tarragona, Joan Ramon Descarrega; i el venedor Ciscu Muñoz. Allí se li va fer entrega d'una placa commemorativa per agrair-li la confiança i fidelitat, i van realitzar una petita celebració. 

 

Imatge de Joan Valls amb la placa commemorativa. | CedidaComentaris
Pirandel.lo
Que el bombin.

envia el comentari