'Nits amb estrella' arriba a Tarragona de la mà de SB Hotels i Estrella Damm

L'Hotel SB Ciutat Tarragona participarà dins el cicle de música en directe que s’està duent a terme a les terrasses dels hotels de la cadena
Les 'Nits amb Estrella' amenitzen les nits d'estiu a Tarragona. | Cedida

 

Amb l’arribada del bon temps, SB Hotels i Estrella Damm presenten la programació de 'Nits amb estrella'. Una proposta d’oci que s’incorpora a l’agenda musical d’aquest 2017 amb concerts gratuïts. La programació tindrà lloc a totes les terrasses dels hotels de la cadena, distribuïts per Barcelona, Tarragona i Terres de l’Ebre. Concretament a Tarragona, els concerts se celebraran els divendres a les 20.00 hores, a la terrassa amb piscina i vistes a la ciutat de l’última planta de l’Hotel SB Ciutat Tarragona, des de la quarta setmana de juny fins a l’última d’agost. Tots els assistents podran gaudir d’actuacions de jazz en directe. Concretament aquest divendres 7 de juliol tindrà lloc a Tarragona l'actuació de Gintrionic.

 

Aquesta activitat està prevista tant pels clients propis de l’hotel com pel públic local que vulgui gaudir d’una proposta cultural, de bones vistes i bon ambient. La terrassa de l’hotel SB Ciutat Tarragona es convertirà, per tant, en un punt de trobada per gaudir de bona música després d’una jornada laboral, amb artistes reconeguts dins el món del jazz com Laia Masdeu o Lluís Capdevila, entre d’altres. Aquesta iniciativa es durà a terme també als hotels de la cadena ubicats a Barcelona (SB Diagonal Zero, SB Plaza Europa i SB BCN Events) amb actuacions en directe de jazz, sessions de DJ i cantautors en acústic. A més a més, a partir del proper mes de juliol, coincidint amb l’obertura d’un nou hotel del grup a Barcelona, se sumarà una sisena terrassa a la programació. També es preveu portar les actuacions de rock i acústic a l’hotel SB Corona Tortosa. Per veure la programació, podeu consultar el Facebook de SB Hotels.
Comentaris

envia el comentari