L’any vinent podràs anar de viatge sense diccionaris amb els cursos subvencionats de Cepta

Aprofita els mesos d’estiu per preparar les vacances de l’any vinent, un període que, amb els nostres cursos gratuïts, podràs gaudir dominant l'idioma
Els cursos a Cepta us formen sobre les darreres tendències del mercat laboral. | Cedida

 

Mentre estrenes les vacances de l’any vinent, no t’oblidis de començar a pensar en el pròxim curs. Tot i que encara queden setmanes pel final de l’estiu i que les pròximes setmanes estaran plenes de plans d’oc, de piscina i de platja- ara és el moment més indicat per a començar a planificar la tardor i els nous reptes que s’obren de cara al pròxim curs. Així, et convidem a matricular-te als nous cursos d’idiomes totalment subvencionats que acollirem a les instal·lacions de Cepta de Tarragona, uns programes de formació que us serviran per adquirir coneixements bàsics i avançats d’anglès, francès, alemany i rus. Els cursos es duen a terme en horari de tarda durant diversos dies entre setmana.

 

Si estàs interessat en aprendre i consolidar el teu nivell d’anglès, t’oferim els programes de nivell A2.A (75h, inici 13 setembre, dill i dic de 18:30 a 22h) i A2.B (75h, inici 14 setembre, dit i dij de 18 a 22h) i B1.A (60h, inici 26 setebre, dit i doj de 18:30 a 21:30h) i B1.D (60h, inici 18 de setembre, dill, ditc i div de 18 a 22h) i Anglès Professional per a Comerç Internacional -Nivell 3 (120h, inici 18 de setembre, dill, dc i div de 18 a 22h). Durant la segona quinzena de setembre, també iniciarem els cursos d’alemany A2.B (75h, inici 13 setembre, dill i dic de 18:30 a 22h) i de francès A2.A (75h, inici 14 de setembre, dit i dij de 18:30 a 22h). A més, també iniciem el curs bàsic de rus (60h, inici 25 de setembre, dit i dij de 18:30 a 21:30h).

 

El setembre també iniciem més cursos subvencionats de Community Manager i de Comunicació en les Relacions Professionals

A banda de la formació en idiomes, a Cepta també oferim més cursos que poden ser del teu interès de cara a matricular-te per iniciar aquest mes de setembre. A la tardor iniciem nous cursos que complementen la teva formació i que poden facilitar-te la inserció en el món laboral. El programa de cursos que s’inicia aquesta tardor inclou programes com la formació en Community Manager (50h, inici 20 de setembre, dill i dic de 18 a 22h) i Comunicació en les Relacions Professionals - Nivell 1 (50h, inici 18 de setembre, dill, dic i div de 18 a 22h). Amb els nostres cursos, començar la tardor serà un repte que assoliràs amb les màximes garanties! Consulta tot el llistat de cursos disponibles a la nostra web: www.cepta.es.
Comentaris

envia el comentari