La ruta gastronòmica amb més èxit de Vilallonga, la Vilatapes, arriba aquest cap de setmana

Des del 6 al 8 de juliol, un total de vuit establiments han preparat tres pintxos cadascun perquè els assistents descobreixin la seva cuina
Imatge de l'Ajuntament de Vilallonga del Camp. | Cedida.

 

Vilallonga del Camp tornarà a ser l'escenari perfecte per passar un vespre o un migdia diferent tot descobrint els establiments gastronòmics del municipi. Els dies 6, 7 i 8 de juliol es durà a terme la sisena edició de Vilatapes, una proposta que cada any té més èxit entre el públic. Enguany en total hi prendran part fins a vuit establiments, que concretament seran el Bar Bonvale, el Bar del Centre Recreatiu, el Bar La Font, el Bar La Llesqueria, el Restaurant Montoliva, el Bar Fleca de la Plaça, el Bar La Serp i el Bar de les Piscines. Així doncs, durant tres dies aquests establiments oferiran tapes de tota mena a un preu de 2,5 euros amb beguda. Aquesta iniciativa de la Comissió de Festes ha esdevingut ja la cita gastronòmica més important de Vilallonga del Camp.

 

Podeu consultar el tríptic amb tota la informació de la cita gastonòmica clicant en aquest enllaç, així com veure les tapes que ofereixen els vuits establiments, els quals en fan tres cadascun. Entre les tapes hi trobareu per exemple una mini-hamburguesa, llonganissa de ceps, pop a la planxa, espàrrecs, calamarsets farcits, mini pizzes, caneló de cua de bou o una broqueta de llaminadures acompanyada d'un combinat, entre altres. 

 

Si a més us quedeu amb gana podeu optar al sorteig que es realitza d'un sopar gratuït per a dues persones a l'establiment que rebi més votacions. Per entrar en aquest sorteig heu de tastar un mínim de set tapes i a cada una que tasteu, demanar que us segellin la butlleta de participació. Aquesta butlleta la podreu dispositar a les bústies que trobareu als establiments que participen a la ruta, teniu temps per fer-ho fins al 9 de juliol. A més del sorteig del sopar gratuït per a dues persones, també se sortejaran dos vals pel Centre de Fisioteràpia 5461 Patricia Frias; dos vals per al Centre d'Estètica Virgínia Sunyer; lots de productes de la Cooperativa Unió; dos lots de productes de Ca Rosset; dues ampolles de vi del Celler Hidalgo Albert; quatre carnets per a les piscines municipals; cinc caixes de 24 cerveses Inedit cortesia d'Estrella Damm Grup SERHS, i pels qui completin les 24 caselles amb tres segelles de cada establiment, obtindran automàticament una entrada doble per al Cinema de Vilallonga del Camp.
Comentaris

envia el comentari