Els cinc estris de cocció imprescindibles en qualsevol cuina que podràs comprar per menys de 20 euros

Ubicada a l'avinguda Catalunya de Tarragona ofereix grans descomptes que van des del 40 al 60%, i fins i tot ofertes setmanals al 70%, en tot tipus d'estris per a la cuina
Torna el moment de preparar dinars i sopars per a la setmana. | Cedida

 

L'estiu es va escurant i arriba l'hora de tornar a la normalitat. Els fills retornen a l'escola, els joves inicien una nova etapa al seu pis d'estudiants, els pares i mares tornen a la feina..., en definitiva: torna la rutina. Aquesta rutina inclou, també, deixar d'anar a dinar o sopar fora i tornar a demostrar les nostres habilitats culinàries ja sigui preparant el sopar i el dinar cada dia o amb una jornada maratoniana de cuina deixant tots els túpers per a la setmana fets. Per començar amb bon peu aquest nou 'any escolar', una bona idea pot ser renovar els estris imprescindibles que necessita tota cuina, i així preparar deliciosos plats amb olles i paelles de primera qualitat, això sí, sense rascar-vos la butxaca. Podeu comprar els estris de cocció necessaris per menys de 20 euros a la botiga outlet que Valira té a Tarragona, i que compta amb una gran varietat de parament per a la cuina amb descomptes que van des del 40 fins al 70%. A la seva pàgina de Facebook podreu estar al dia dels descomptes especials setmanals i moltes altres ofertes i idees per a la cuina.

 

A les botigues 'outlet' que Valira té ubicades a Reus i Tarragona hi trobareu un ampli ventall dels seus productes a preus d'escàndol. Els descomptes en paelles, olles i altres utensilis per a la cuina van des del 40 fins al 60% sobre preu de fàbrica, i fins i tot puntualment hi podreu comprar amb descomptes d'un 70% en alguns articles seleccionats. A Tarragona trobareu la botiga outlet de Valira a l'avinguda Catalunya número 9, amb horari de 09.30 a 13.30 hores i de 16.30 a 20.30 hores de dilluns a divendres, i dissabtes de 09.30 hores a 14.00 hores. 

 

Tota la secció d'alumini de Valira té una qualitat excel·lent. | Laia Solanellas

 

Tot seguit us deixem 5 estris de cocció imprescindibles en qualsevol cuina que podreu comprar per menys de 20 euros a l'outlet de Valira a Tarragona:

— Paella de la col·lecció Terra de 24 cm. El preu original és de 27,71 euros, però a l'outlet costa 16,71 euros (té un descompte del 40%).

— Crepera de la col·lecció Terra de 28 cm. El preu original és de 33,40 euros, però a l'outlet costa 13,36 euros (té un descompte del 60%).

— Paella fonda de la col·lecció Terra de 28 cm. El preu original és de 38,75 euros, però a l'outlet costa 15,50 euros (té un descompte del 60%).

— Wok de la col·lecció Aire de 30 cm. El preu original és de 46,00 euros, però a l'outlet costa 18,40 euros (té un descompte del 60%).

— Cassola baixa de la col·lecció Black de 16 cm. El preu original és de 17,40 euros, però a l'outlet costa 10,44 euros (té un descompte del 60%).

 

Als outlet de Valira també tenen sempre en marxa la 'operació renove' de paelles, i si en teniu de velles per casa (encara que estiguin xafades), les podeu portar a les seves botigues i rebreu un 5% de descompte addicional en el producte que escolliu, mentre contribuïu amb el medi ambient, ja que Valira s'encarrega de gestionar i reciclar el material. Qualsevol dels productes que compreu a les seves botigues outlet també compten amb garantia, però heu de saber que a més l'únic defecte que tenen és estètic com petites rascades que no s'aprecien a simple vista, però mai són afectacions funcionals. De fet, Valira es compromet a canviar el producte de forma automàtica en el cas que hi hagués algun defecte que comprometés el correcte funcionament de l'article. 

 

A Valira trobareu els millors estris per a la cuina a preus d'escàndol. | Cedida

 

Valira és sinònim de qualitat en el món de la cuina, una de les marques líders en el mercat d'articles de parament per a la casa, i a més la seva seu central es troba a Reus des de l'any 1969, des de la qual s'investiga, es dissenyen i es fabriquen gran part dels seus productes, i en especial els de la secció d'alumini, amb mà d'obra del territori i generant llocs de treball de qualitat. De fet, Valira és l'únic fabricant de paelles d'alumini a Catalunya i tot l'Estat. Un dels punts forts de Valira és que tots els seus productes tenen garantia, però a més us assegureu que esteu adquirint parament per a la cuina de màxima qualitat amb matèries primeres excel·lents, pel que la seva vida útil és molt llarga.

 

La botiga està ubicada a l'avinguda Catalunya de Tarragona. | CedidaComentaris

envia el comentari