Busques acompanyant de viatge? Descobrim el company d'aventures ideal

Tarraco Center posa a la vostra disposició la Ford Transit Custom Camper, totalment preparada per a qualsevol recorregut i viure milers d'aventures
Tarraco Center posa a la seva disposició la Ford Transit Custom Camper. | Cedida

 

Es pot dir que no hi ha estil que no hagi tocat Ford. Tarraco Center, el concessionari de la coneguda marca de vehicles de Tarragona, posa a la vostra disposició un vehicle totalment diferent a la de la seva gamma automobilística. El model Ford Transit Custom evoluciona per deixar enrere la faceta de negocis i convertir-se en un vehicle totalment adaptable al dia a dia de les persones: Ford Transit Custom Camper. Es tracta d'un vehicle customitzable equipat per viatjar. El Ford ideal per realitzar llargs viatges en família, excursions de cap de setmana amb amics,... Qualsevol recorregut a la Camper és una aventura.

 

Totalment personalitzable

Amb el seu estil contemporani i el seu atractiu disseny exterior la Ford Transit Custom Camper permet la seva configuració al gust del consumidor. És un vehicle personalitzable en qualsevol aspecte, de manera que podem modificar des de la mida —afegint un sostre més alt o fent el vehicle més llarg— fins a aspectes tècnics del vehicle, com el sensor d'aparcament o la càmera del darrere. La seva versatilitat permet conformar les funcions del vehicle segons les necessitats de cada persona.

 

 

Optimització de l'espai

La funcionalitat és l'aspecte més destacable d'aquest vehicle Ford. El seu espaiós interior està totalment preparat per a comptar amb tot tipus de mobles i necessitats. Ford Transit Custom Camper és un vehicle que va més enllà de ser un mitjà de transport, gràcies a la seva capacitat habitable i a la seva naturalesa aventurera. La practicitat i comoditat són els factors que millor la defineixen: satisfà totes les necessitats d'un llarg trajecte i compleix les expectatives d'una gran experiència. Si tu també vols gaudir d'un viatge llegendari, adquireix la teva Camper a partir de 30.900 €.

 

Ford Transit Custom Camper

Tarraco Center posa a la seva disposició la Ford Transit Custom Camper, totalment preparada per a qualsevol recorregut. Aquest vehicle especialment inclou les següents configuracions: sostre elevable, terra en parquet, fila del seient doble convertible en llit, moble amb cuina, nevera i aigüera, taula in-out plegable, instal·lació elèctrica bàsica, entre moltes altres. A més, compta amb un equipament extra: enganxament de remolc, navegador, tecnologia SYNC, càmera posterior, sensor d'aparcament, entre d'altres.

 

Ja t'has enamorat d'ella? Fes-te amb la Transit Custom Camper a Tarraco Center, totalment equipada amb les nomenades configuracions —i moltes altres— per només 43.500 €.

 

El seu espaiós interior està totalment preparat per a comptar amb tot tipus de mobles i necessitats. | Cedida

 

FITXA TÈCNICA

— Ford Transit Custom Camper 2.2 TDCI 4p

  

— Dimensions (llarg x ample x alt): 4972-5339 x 2.272 x 1967-2389 mm

  

— Motor: Dièsel Duratorq 2.2 TDCI 155CV / Parell motor (Nm): 385 Nm

  

— Dipòsit: 90 litres

  

— Velocitat: 155CV

 

Descobreix tota la gamma Transit

Ford ofereix la major àmplia de vehicles comercials del mercat: Transit Courier, Transit Connect (L1 i L2), Transit Custom (L1 i L2) i Transit. Qualsevol d'aquests vehicles ara és possible customitzar a mida per poder gaudir de les vacances en família o amics. Des de muntar un llit fins a poder cuinar dins del vehicle.

 

Podreu viure moltes aventures amb la Ford Transit Custom Camper. | CedidaComentaris

envia el comentari