El vial de Bryant de Tarragona, tallat per obres a partir de dimarts

Els treballs s'allargaran fins el 24 de gener, i tindran afectació viària entre les vuit del matí i les sis de la tarda
El vial de Bryant romandrà tallat entre el 16 i el 24 de gener
El vial de Bryant romandrà tallat entre el 16 i el 24 de gener | TarragonaDiari.cat

 

Unes obres de reparació obligaran a tallar al trànsit el vial de Bryant de Tarragona a partir del pròxim dimarts, 16 de gener. Els treballs s'allargaran fins al dia 24, i consistiran a arreglar els laterals del viaducte. La prioritat és reparar les impostes del forjat, i també substituir les juntes deteriorades que es trobin en mal estat.

 

Les obres afectaran la circulació dels vehicles els dies laborables, entre les vuit del matí i les sis de la tarda. Això implica que el cap de setmana que queda comprès al mig —els dies 20 i 21 de gener—, el pas als vehicles no tindrà cap restricció ni anomalia. El cost de les obres supera els 33.000 euros, segons ha confirmat l'Ajuntament de Tarragona.


No és la primera vegada

El vial de William J. Bryant és el que connecta la Rambla Vella pel Balcó del Mediterrani fins a tocar de l'estació de tren de Tarragona. Els treballs urbanístics i els talls al trànsit no són novetat en les darreres setmanes, i al desembre també es va produir una situació similar que alterava el pas dels vehicles per la zona.

 

La instal·lació de diversos trams de la passarel·la entre la zona del port i la de la ciutat, una reclamació històrica a Tarragona, va centrar els treballs en aquell moment, que van tallar el trànsit durant cinc dies, entre el catorze i el dinou de desembre.

 

 
Comentaris

envia el comentari