Una riera arrossega un cotxe a la Canonja i el conductor en surt il·lès

Els fets s'han produït amb les tempestes d'aquest divendres
El vehicle, arrossegat per la Riera.
El vehicle, arrossegat per la Riera. | delCamp.cat

Ensurt important, aquest divendres 13 d'abril, al pas de la riera de la Boella per la Canonja. Un vehicle s'ha quedat atrapat a causa de la gran quantitat d'aigua que baixava pel pas d'aquest torrent, alimentat pel temporal de pluja de les darreres hores a les comarques de Tarragona. Tot i que, afortunadament, el conductor del vehicle n'ha pogut sortir sa i estalvi i resultant, doncs, il·lès. Ara bé, el cotxe ha estat arrossegat uns metres i ha sofert importants danys. Caldrà esperar que baixi el cabal de la riera per a poder retirar-lo. La imatge del vehicle atrapat és força espectacular.


Un cas similar, fa uns dies, al Gaià

Tot just el passat dimecres, es donava un cas similar a Tarragona. En aquest cas es produïa al pas del riu Gaià per Montferri, cap a mitja tarda. A la llera esquerra del riu en aquesta localitat de l'Alt Camp hi ha una pista per anar en sentit Puigpelat. Aquest dimecres, però, el riu Gaià va veure com el seu cabal d'aigua augmentava de manera important en qüestió de poques hores a conseqüència de les darreres pluges.

 

Així doncs, un vehicle que circulava a través d'aquest camí, molt a prop també del terme municipal de Bràfim, es va veure sorprès per la crescuda del Gaià, fins al punt que el flux d'aigua va arrossegar el cotxe més de 500 metres, segons van explicar els Bombers de la Generalitat. Com en el cas d'aquest divendres a la riera de la Boella de la Canonja, afortunadament, el conductor del cotxe va aconseguir sortir-ne abans que l'aigua s'endugués el vehicle, de manera que va sortir totalment il·lès. El cotxe, però, va acabar totalment colgat d'aigua fins a la baca. 


 
Comentaris

envia el comentari