Persegueixen i detenen un lladre que va cometre dos atracaments a punta de navalla

Els fets es van produir el cap de setmana passat

Un home de 38 anys i veí de Tarragona va ser detingut aquest diumenge, 15 d'abril, després d'atracar un establiment situat al Cap Salou. Els fets es van produir, aproximadament, a les tres de la tarda, quan l'home va irrompre-hi amb la intenció que li entreguessin la recaptació de la caixa amenaçant amb una navalla. L'encarregat va obeir i el lladre va marxar amb els diners, però dos dels treballadors de l'establiment van sortir corrent darrere seu i van poder interceptar-lo. Tots dos el van retenir i van avisar els Mossos d'Esquadra, que es van personar al cap de pocs minuts al lloc dels fets. Un cop allà, el van detenir


Segon robatori en poc més de 24 hores

El detingut després de l'atracament al Cap Salou era el mateix home que, el dia abans, dissabte 14 d'abril, havia comès un altre atracament a la ciutat de Tarragona. En aquest, els fets es van produir a primera hora del matí, quan el presumpte delinqüent es va acostar a la seva víctima, el treballador d'un establiment de l'avinguda de Roma de la ciutat. El lladre hauria amenaçat un home amb una navalla o un objecte similar, amb el mateix objectiu que el dia següent al Cap Salou: endur-se la recaptació del comerç. Amb l'encarregat amenaçat, el lladre es va endur els diners que hi havia a la caixa en aquell moment.


 

Afortunadament, van quedar imatges enregistrades a les càmeres de seguretat d'aquest establiment, que van ser claus per identificar l'autor dels fets el dia següent, després dels fets que es van produir a Salou. Aquest dilluns, l'home va passar a disposició judicial i després de lliurar la seva declaració davant del jutge, el magistrat va decidir deixar-lo en llibertat amb càrrecs. 
Comentaris

envia el comentari