Dos quilòmetres de retencions al pas de l'A-7 per Tarragona

Les cues s'han registrat aquest dilluns, a primera hora del matí
El camió s'ha avariat al pas de l'A-7 per la ciutat de Tarragona.
El camió s'ha avariat al pas de l'A-7 per la ciutat de Tarragona. | Conchi Horcas

Aquest dilluns, 16 d'abril, es registren retencions importants a primera hora del matí al pas de l'autovia A-7 per la ciutat de Tarragona. La causa d'aquestes cues és un camió que s'ha avariat i que es troba aturat al pas lateral del sentit sud d'aquesta autovia. Les tasques per poder-lo retirar impedeixen el pas pel carril dret de l'autovia i això fa, doncs, que tan sols es pugui circular per un carril. En hora punta, coincidint amb l'inici de la jornada laboral i lectiva, això ha suposat que es produïssin cues importants. Assistint el camió avariat i controlant el tall del carril es troba una patrulla dels Mossos d'Esquadra.


El punt «conflictiu»

El camió s'ha avariat al sentit de circulació en direcció a València de l'autovia A-7, just després de superar l'alçada del camp del Nàstic i molt a prop de la zona del CAP Llevant i del carrer d'Internet. Pocs metres després de la zona on hi ha un camió avariat comencen els quatre quilòmetres que estan avaluats per un radar de tram, que s'allarga fins gairebé a la sortida per accedir al centre comercial Les Gavarres de la ciutat.

 

Fins ara fa uns mesos, en aquest tram es podia circular a un màxim de 100 quilòmetres per hora, però mesos després es va decidir reduir encara més la velocitat a la qual es pot transcórrer en aquest tram fins als 80 quilòmetres per hora. Aquest dilluns, a causa del tall d'un dels carrils prop de l'entrada a la ciutat de Tarragona, s'han format cues a primera hora del matí, però s'espera que quan es pugui retirar el vehicle la situació es pugui normalitzar ràpidament.
Comentaris

envia el comentari