Rellisca a la porta de Santa Tecla i acaba ferit i detingut

La Guàrdia Urbana de Tarragona també ha detingut un traficant de drogues

A Tarragona, la Guàrdia Urbana ha detingut un home de 34 anys per un presumpte delicte contra la salut pública. El cos de seguretat municipal feia temps que tenia coneixement que un individu es dedicava al tràfic de drogues davant d'un local de restauració del carrer de Manuel de Falla de la ciutat. La tarda d'aquest dilluns, 12 de març, els agents van observar al lloc indicat dues operacions de compravenda de petites bosses de plàstic transparent.


Un cop identificats els compradors, la Guàrdia Urbana va comprovar que les bosses contenien haixix a l'interior. Finalment els agents van detenir el venedor, a qui després d'un escorcoll se li van localitzar cinc peces d'haixix de diferents mides i característiques, dos farcells de possible cocaïna, una bàscula de precisió i 409,50 euros en metàl·lic.

 

Borratxo a l'hospital

La Guàrdia Urbana de Tarragona ha detingut la nit d'aquest dilluns, 12 de març, un home de 33 anys com a presumpte autor dels delictes de resistència i desobediència a agents de l'autoritat. Els fets van tenir lloc poc després de les deu del vespre, quan el vigilant de l'Hospital de Sant Pau i Santa Tecla alertava que una persona es trobava alterant l'ordre a la zona.

 

Quan una patrulla s'hi va desplaçar es va trobar, a la porta de l'hospital, un home amb la cara ensangonada, cops a l'ull i al nas i un tall al front de dos centímetres. L'individu, qui semblava anar begut, caminava alterat pels voltants de l'entrada del centre hospitalari. El vigilant de seguretat va advertir que l'home havia acompanyat un altre a la sala d'espera d'urgències, però que se'l va fer fora després de provocar un petit aldarull. Aleshores, després de miccionar davant de la porta de l'hospital, va relliscar i topar amb la cara a terra. Els agents van adreçar-se a l'individu, que els va responent amb insults i amb una actitud clarament hostil, motiu pel qual va ser detingut.
Comentaris

envia el comentari