El 'botellón' genera queixes al passeig de Sant Antoni

Els agents retiren actualment l'alcohol, però no descarten denúncies si segueix la tendència
El passeig de Sant Antoni és escenari habitual d'aquestes concentracions
El passeig de Sant Antoni és escenari habitual d'aquestes concentracions | Josep M. Llauradó

 

La Guàrdia Urbana de Tarragona no descarta alçar el to per frenar els casos de 'botellón' al passeig de Sant Antoni de Tarragona. Un dispositiu policial vigila la zona de manera contínua, i actualment els agents es limiten a requisar les ampolles d'alcohol i a advertir els joves de manera verbal.

 

No obstant les constants queixes dels veïns i veïnes de la zona sobre soroll i, sobretot, brutícia a l'espai públic, obren la porta a aquest to més sever. En cas que la tendència segueixi i no s'aturin ni el consum d'alcohol a la via pública ni els conflictes de convivència, la Guàrdia Urbana no descarta posar denúncies tant als bevedors com a les persones que els acompanyin.


Sant Antoni, un focus en auge

El passeig de Sant Antoni s'ha consolidat de manera improvisada com un focus d'aquestes pràctiques, amb cada cop més usuaris. Els joves hi acudeixen a les nits, especialment els dies festius o els casos de cap de setmana, i la seva proximitat amb els bars i locals de la Part Alta ho converteixen en una zona molt transitada i activa.

 

Les queixes arriben tant per part de les persones que beuen alcohol, com les que no. La Guàrdia Urbana ha apuntat que els adolescents que escullen aquesta zona són cada vegada més joves.
Comentaris

envia el comentari