Veïns de Torreforta denuncien el mal estat dels passos de vianants del barri

La velocitat a la qual circulen els cotxes és major a la indicada, segons els habitants de la zona
Els passos de vianants al barri de Torreforta estan deteriorats
Els passos de vianants al barri de Torreforta estan deteriorats | delCamp.cat

 

L'estat d'alguns passos de vianants al barri de Torreforta a Tarragona posa en perill la seguretat dels veïns. Així ho denuncien alguns habitants de la zona a delCamp.cat. En total hi ha entre 10 i 15 passos en mal estat, deteriorats pel pas del temps, que gairebé no es veuen, tal com s'aprecia a les fotografies que acompanyen el text. 

 

 


Els passos de vianants afectats es troben entre els carrers principals del barri, al carrer Francolí, carrer Condesa o carrer Tortosa, explica Pedro Guerra, un dels veïns d'aquest barri. Guerra recorda que són carrers principals, un d'ells, el Francolí, connecta a més la Nacional 340 amb la T-11, amb la qual cosa està molt transitat.

 

Al mal estar dels passos de vianants si suma el fet que molts cotxes circulen a molta velocitat per una via que és interurbana, on la velocitat permesa és de 50 kilòmetres per hora. "Hi ha cotxes que van molt més ràpid, a 70 o 80 kilòmetres per hora", assegura Guerra en declaracions a aquest diari. 


Un altre dels passos de vianants de Torreforta afectat pel deteriorament
Un altre dels passos de vianants de Torreforta afectat pel deteriorament | delCamp.cat

 

Precisament al carrer Tortosa s'hi troba l'escola CEIP Gual Villalbí i per tant, consideren els veïns, el carrer hauria d'estar, més que cap altre, ben senyalitzat per preservar la seguretat dels nens. Guerra explica també que l'escola està en obres i que la remodelació comporta que s'hagi tallat un bocí de la vorera. Aquest inconvenient provoca que molts nens hagin de passar per l'asfalt, cosa que agreuja la situació.

 

Un grup de veïns està recollint firmes per denunciar el problema després que l'Ajuntament no els hagi fet cas, explica Guerra. Els veïns demanen al govern que pinti els passos de vianants i que posi alguna mesura de control de la velocitat. Demanen que es faci de forma urgent abans que ningú pugui prendre mal. Comentaris

envia el comentari