La Unitat de Medicina de l'Esport de Santa Tecla, al nivell de les més prestigioses del país

El Departament de Salut ha atorgat el nivell 3 o preferent, a aquesta unitat
Imatge de la Unitat de Medicina de l'Esport de l'Hospital Santa Tecla de Tarragona
Imatge de la Unitat de Medicina de l'Esport de l'Hospital Santa Tecla de Tarragona | delCamp.cat

 

La Direcció General d'Ordenació i Regulació Sanitàries del Departament de Salut ha atorgat el nivell 3, o preferent, a la Unitat de Medicina de l'Esport de l'Hospital Sant Pau i Santa Tecla de Tarragona. Amb aquesta distinció el centre tarragoní s'equipara a dues de les unitats amb més prestigi del país: la del Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat, i la de l'Hospital Clínic. 


Les unitats de nivell 3 actuen com a centres de referència al territori i estan acreditades per desenvolupar protocols de seguiment específics de la patologia derivada de la pràctica esportiva de màxim rendiment. Aquesta acreditació també consolida l'activitat docent de l'Hospital Santa Tecla com a centre formador de MIR en l'especialitat de medicina esportiva. 

 

Aquesta unitat es va posar en marxa l'any 1991, sent una de les primeres a tot Catalunya en fer-ho. Al llarg d'aquests anys ha fet més de 34.000 revisions medicoesportives a unes 17.000 persones del territori, amb una mitjana de més d'un miler a l'any. L'objectiu de la unitat és donar atenció mèdica que garanteixi la seguretat i la salut en l'esport. 
Comentaris

envia el comentari