Torna el cicle de conferències Experiència de periodista a Tarragona

Hi participaran Jordi Borràs, Patrícia Plaja, Jordi Baró i Joan M. Pou.
Presentació del cicle Experiència de periodista 2018
Presentació del cicle Experiència de periodista 2018 | Caralp Mariné

 

Un any més la demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes reedita el cicle de conferències Experiència de periodista, a través del qual diversos professionals del sector passen per la ciutat per parlar de la professió i de la seva experiència. La nova edició s'ha presentat aquest matí, 13 de febrer, a la seu del Col·legi a Tarragona. 

 


Aquesta edició comptarà amb el fotoperiodista Jordi Borràs, que inaugurarà el cicle dilluns 19 de febrer. Borràs és especialista en temes socials i moviments d'ultradreta de Catalunya. Treballa com a freelance per diversos mitjans de comunicació i és l'autor de diversos llibres sobre el tema.

 

El dia 26 de febrer està convidada a la taula de conferències Patrícia Plaja, cap del departament de Comunicació dels Mossos d'Esquadra des del 2014. El març participarà en aquest cicle Jordi Baró, el corresponsal de Catalunya Ràdio a Brussel·les i tancarà el cicle Joan M. Pou, periodista conegut per la retransmissió dels partits del Barça a RAC1. És presentador d'altres programes de televisió i ràdio. El passat mes de gener va estrenar el programa Cases d'algú a TV3. 

 


El cicle de conferències s'organitza amb el patrocini de Repsol, que un any més reedita el conveni de col·laboració amb el Col·legi de Periodistes, a través del qual es duen a terme diverses accions de comunicació. També hi col·labora l'Ajuntament de Tarragona. 

El cicle va començar a celebrar-se el 2009 i des de llavors han passat per la ciutat periodistes com Xavier Graset, Ferran Espasa, Antoni Bassas, Ramón Lobo, Toni Clapés o Rosa M. Calaf, entre d'altres. Comentaris

envia el comentari