Salou celebra un any més el Dia Internacional de la Gent Gran

Els actes començaran amb la inauguració de l’exposició de treballs de l’Espai de la Gent Gran .
Els actes començaran amb la inauguració de l’exposició de treballs de l’Espai de la Gent Gran . | TarragonaDiari.cat

 

El dia 1 d’octubre és el Dia Internacional de la Gent Gran i Salou celebrarà aquesta data un any més amb diversos actes festius. El programa, elaborat per l’Ajuntament amb la col·laboració de l’Associació de Jubilats Esplai Salou i la Llar Municipal de Jubilats del Parc Salou, començarà el 28 de setembre a les set de la tarda amb l’actuació de la Coral Alborada i l’exposició de treballs de l’Espai de la Gent Gran al vestíbul del Teatre Auditori de Salou, tot acompanyat d’un refrigeri.


Divendres, 29 de setembre, a les onze del matí a la Sala Mediterrània de l'Ajuntament de Salou tindrà lloc un taller de primers auxilis a la gent gran. A la tarda, a partir de dos quarts de set s’oficiarà una missa d’homenatge a la gent gran de Salou a l’església Santa Maria del Mar i a dos quarts de vuit tindrà lloc una cantada d’havaneres a càrrec del grup Sons de Mar a la Torre Vella del municipi. En cas de pluja, es farà a la sala Europa del Teatre Auditori.

 

La festivitat clourà amb el dinar en commemoració del Dia Internacional de la Gent Gran, que tindrà lloc el proper 12 de novembre al TAS i a partir de les quatre de la tarda s’amenitzarà la sobretaula amb petita actuació musical amb l’orquestra Ruben’s, que s’allargarà fins a les set del vespre. El dinar és per a la gent gran que estigui empadronada a Salou i per a tothom que presenti el carnet de soci d’alguna de les dues entitats municipals de gent gran. El preu del tiquets serà de 5 euros per persona i els tiquets es podran comprar els dies 2 i 3 de novembre, al passadís del TAS des de les deu del matí fins a la una del migdia.
Comentaris

envia el comentari