La Pineda inaugura les millores de l'oficina de Correos

S'amplia l'horari i es podran fer les mateixes gestions que a la resta d'oficines
La Pineda inaugura la nova oficina de Correos
La Pineda inaugura la nova oficina de Correos | cedida

L'alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, i el Cap de Sector de la Xarxa d'Oficines de Correos, Manel Moya, han inaugurat aquest dilluns, 16 d'abril, les millores de l'oficina de Correos de la Pineda. El local ha estat dissenyat per millorar l’atenció i l’accessibilitat dels serveis postals als ciutadans, oferint-los un espai modern i amable on poder realitzar les seves operacions amb més comoditat i agilitat. La nova oficina passa d’auxiliar al model de satèl·lit, i s’adapta al nou concepte d’establiment amb que la companyia aposta per reinventar el model de negoci de la seva extensa xarxa d’aproximadament 2.400 oficines.  A l’acte d’inauguració hi han assistit membres de la Corporació Municipal, representants de les entitats de la Pineda i la directora i treballadors de l’oficina de Correos a la Pineda.


Ampliació de l'horari i de gestions

L’oficina, situada al carrer d'Isaac Albéniz número 2, dona servei als més de 3.000 veïns i veïnes que resideixen a la Pineda. Tal i com ha avançat l’alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, ara es gaudirà d’un millor servei postal, ja que Correos ha ampliat el seu horari, que serà de dilluns a divendres de les 10.45 h a les 14.30 h, i dissabtes de les 11.00 h a les 13.00 h. Aquesta ampliació d’horaris s’emmarca en el pla de Correos per millorar l’accessibilitat dels serveis postals als ciutadans, oferint-los més proximitat i disponibilitat. A més, a partir d’aquest diluns es podran realitzar a l’oficina de la Pineda les mateixes gestions que a la resta d’oficines. 


 

Correos està convertint la seva xarxa d’oficines en centres multiservei on, a més dels serveis postals tradicionals, els ciutadans puguin fer més operacions en menys temps, des de comprar embalatges ecològics o sobres ja prefranquejats, a recarregar el mòbil, enviar 'Diners en minuts' a qualsevol país del món, comprar entrades a espectacles o pagar els rebuts del gas, el telèfon o l’electricitat.
Comentaris

envia el comentari