El petit Gabriel Cruz té familiars a Constantí

L'Ajuntament va dedicar unes paraules de condol als familiars durant l'acte del Dia de la Dona celebrat aquest diumenge
Llegada de los padres de Gabriel Cruz al funeral
Aquest matí ha tingut lloc el funeral del petit a la Catedral d'Almeria. | GTRES

 

Gabriel Cruz, el petit desaparegut a Las Hortichuelas, a Almeria, que aquest diumenge va ser trobat dins del maleter del cotxe de la parella del seu pare, té familiars a Constantí. Es tracta d'un cosí del seu pare que ja fa anys que va instal·lar-se al poble.

 


Paraules especials en el Dia de la Dona

Aquest diumenge, durant la celebració del dinar popular amb motiu del Dia de la Dona, la regidora de l'àrea de la Dona, Merixell Cano, va dedicar unes paraules de condol cap a la família, especialment els veïns de Constantí, i en record de la pèrdua petit, poc després que es conegués la notícia que el cos de l'infant havia estat trobat sense vida.

 

Per la relació de Constantí amb Gabriel Cruz, el poble anima a assistir a la concentració de «dol i justícia» convocada per les 17 h d'aquest diumenge, 18 de març, a la Rambla Nova de Tarragona.

 

Un funeral multitudinari

D'altra banda, aquest dimarts, 13 de març, ha tingut lloc el funeral del petit a la Catedral de l'Encarnació d'Almeria, on s'han concentrat milers de persones que han volgut dir adéu per última vegada al menor de 8 anys. Els seus pares han volgut agrair el suport i les mostres d'afecte rebudes, com les més de 5.000 persones que han passat per la capella ardent i han dipositat flors i missatges d'afecte i dolor. 
Comentaris
natalia
Triste !

envia el comentari