La ministra de Sanitat, Dolors Montserrat, assistirà al sopar solidari contra el càncer d'aquest divendres a la Pineda

El sopar se celebra a l'Hotel Gran Palas
La ministra de Sanitat, Dolors Montserrat, en una foto d'arxiu.
La ministra de Sanitat, Dolors Montserrat, en una foto d'arxiu. | delCamp.cat

La ministra de Sanitat, Dolors Montserrat, visitarà avui la Pineda en motiu del IV Sopar Solidari de l'Associació Espanyola Contra el Càncer-Catalunya Contra el Càncer que se celebra aquest divendres, 13 d'abril, a Vila-seca. Montserrat intervindrà al principi de l'esdeveniment, tindrà lloc a l'Hotel Gran Palas de la Pineda a les 21.00 hores.

La recaptació anirà destinada a la investigació oncològica

L'Associació Contra el Càncer ha informat que els fons recapats en el sopar d'aquest divendres aniran íntegrament destinats a la investigació oncològica. En els últims dos anys l'Associació a Tarragona ja ha destinat 50.000 euros per investigar la malaltia. Aquesta quantitat se suma a la que l'AECC destina a tot el país al mateix concepte: 40 milions d'euros en 250 projectes d'investigació. Els fons que destina l'AECC de Tarragona a la investigació procedeixen de la societat tarragonina que sempre ha demostrat la seva solidaritat i compromís en la lluita contra el càncer. 


 

3.836 casos nous el 2017

La investigació en càncer que s'està duent a terme gràcies a l'aportació de l'AECC té com a objectiu que arribi als pacients de càncer d'una manera ràpida i directa. A les comarques de Tarragona, segons l'Observatori de Càncer de l'AECC, es van diagnosticar 3.836 casos nous durant l'any 2017. 

 

A més de destinar tots els fons a la investigació, l'AECC - Catalunya Contra el Càncer a Tarragona, continua treballant per disminuir l'impacte causat per aquesta malaltia i millorar la vida de les persones amb programes de prevenció i suport i acompanyament a les persones amb càncer i les seves famílies. 


L'AEEC fa 65 anys que lluita contra el càncer

L'Associació Espanyola contra el Càncer és una Organització No Lucrativa, privada i declarada d'utilitat pública que fa 65 anys que treballa en la lluita contra el càncer. L'AECC integra pacients, familiars, persones voluntàries i professionals que treballen units per prevenir, sensibilitzar, acompanyar les persones afectades i finançar projectes d'investigació oncològica que permetran un millor diagnòstic i tractament del càncer. 
Comentaris

envia el comentari