ÚLTIMA HORA

Torra vindrà finalment a la inauguració dels Jocs

'Masterchef' ja ha aterrat a Tarragona

Es rodaran escenes a l'amfiteatre i a Tamarit

 

El programa 'Masterchef', de Televisió Espanyola, ja ha aterrat a la ciutat de Tarragona. En el marc de la celebració dels Jocs Mediterranis 2018, la televisió pública de l'Estat ha desplegat diversos programes a la ciutat, presència que s'anirà intensificant a mesura que s'acosti la celebració del certamen esportiu. Aquest dimecres, 13 de juny, han arribat a Tarragona els primers membres destacats de 'Masterchef': es tracta de la seva presentadora, la model andalusa Eva González, i de tres membres del jurat, els prestigiosos xefs Jordi Cruz, Samanta Vallejo-Nájera i Pepe Rodríguez.


Els tres membres del jurat de 'Masterchef' i la presentadora del programa, Eva González.
Els tres membres del jurat de 'Masterchef' i la presentadora del programa, Eva González. | Cedida

 

El programa s'emetrà a la tardor i formarà part de 'Mastherchef Celebrity'. Està previst que s'enregistrin dues proves: una, a l'amfiteatre romà; l'altra, a la platja de Tamarit: dos escenaris incomparables on es podrà veure com diferents personatges famosos competeixen als fogons en el marc d'aquest concurs de cuina d'èxit de Televisió Espanyola. 


Catorze «celebritys»

Catorze personatges de l’«star system» espanyol, com Santiago Segura, Paz Vega, Mario Vaquerizo, Boris Izaguirre, Ona Carbonell, Dafne Fernández o María Castro, entre d’altres, cuinaran per a vuitanta persones amb productes típics del territori, i seran valorats pels reconeguts jutges Pepe Rodríguez, Samantha Vallejo-Nágera i Jordi Cruz, sota la conducció de la presentadora Eva González.

 

Reportatge previ

A banda de l’enregistrament de la prova, la presentació i el veredicte, el Patronat de Turisme ha explicat que a l’inici del programa també s’emetrà un reportatge turístic sobre la ciutat que, afirmen, «serà un gran valor de promoció de Tarragona.»Comentaris

envia el comentari