L'Espai Jove Kesse organitza activitats gratuïtes i portes obertes durant la Setmana Santa

L'Espai Jove Kesse organitza activitats gratuïtes i portes obertes durant la Setmana Santa

Una de les activitats de l'espai.
Una de les activitats de l'espai. | delCamp.cat

 

L'Espai Jove Kesse de Tarragona acollirà la cinquena edició del CASAL X SETMANA SANTA del 26 al 29 de març. Les diverses opcions que ofereix per Setmana Santa van dirigides a joves d'entre 12 a 35 anys per tal d'aproximar a tothom els recursos i serveis que l'equipament municipal disposa durant l'any. En aquest context, es realitzarà el curs de premonitor/a de lleure adreçat a persones joves de 15 a 17 anys, gratuït prèvia inscripció —serà de 16.00 a 20.00 hores del 26 al 29 de març.


Les persones joves que accedeixen als espais podran participar durant cada tarda de l'elaboració d'un plat diferent a l'aula de cuina: raviolis xinesos, cuina vegana, pastela marroquí i una mona de pasqua seran algunes de les receptes que es podran aprendre a elaborar durant aquests dies. També dijous 28 de març es realitzarà la 'MasterClass' de Bachata a càrrec de Noemí Amorós i Washington Dos Santos. Les inscripcions es podran fer presencialment als espais joves o a través del web a partir de divendres 16 de març.

L'Espai Jove Kesse durant les vacances de Setmana Santa estarà obert a les tardes de 16.30 a 21.00 hores. Durant la jornada, les persones de 12 a 35 anys tindran l'opció de provar les aules i materials que es troben en cessió a l'equipament, com són les aules de reunió i/o treball en grup, d'estudi, d'assaig, d'entrenament, de cuina o de fotografia, entre d'altres. Durant aquests dies es podrà accedir sense haver de disposar del carnet Tarragonajove.
Comentaris

envia el comentari