Joves de Marroc, França, Turquia, Palestina i Israel viatjaran a Tarragona per parlar dels seus països a diverses escoles

L'activitat s'emmarca dins del Projecte Educatiu dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018
Els alumnes a la nova classe de 1r d'ESO de l'institut-escola Mediterrani.
Alumnes d'una classe de 1r d'ESO d'un institut de Tarragona  | delCamp.cat

 

Un grup de joves provinents d'escoles de diferents països mediterranis visitaran alguns centres educatius de Tarragona aquesta primavera per tal d'apropar la seva cultura als estudiants tarragonins. La iniciativa s'emmarca dins del Projecte Educatiu dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018.


Els països que participaran en el projecte estan implicats a la iniciativa DiaMéd (Diàlegs per la Mediterrània), promoguda pel Secretariat General de la Unió per la Mediterrània. Entre alguns d'aquests països hi ha França, Marroc, Turquia, Palestina i Israel. Els joves visitaran escoles i instituts de Tarragona, i també dels municipis seu dels Jocs, per parlar sobre la història, la cultura i les tradicions, així com sobre esportistes de renom dels seus països. 

 

Les xerrades, que es faran en anglès, francès i castellà, s'adrecen a alumnes de primària i secundària d'entre 8 i 16 anys. Està previst que alguns dels joves participants siguin acollits per les famílies dels estudiants de Tarragona durant un dia. L'activitat va néixer l'any passat a Barcelona i aquesta serà la primera vegada que arriba al Camp de Tarragona. 
Comentaris

envia el comentari