ÚLTIMA HORA

Torra vindrà finalment a la inauguració dels Jocs

Els Jocs Mediterranis obren avui les portes del Centre Logístic

Serà el punt principal d’emmagatzematge i distribució de materials i d’entrega d’acreditacions de voluntaris
El Centre Logístic Tarragona obre les seves portes al Refugi 1 del Moll de Costa de Tarragona
El Centre Logístic Tarragona obre les seves portes al Refugi 1 del Moll de Costa de Tarragona | delCamp.cat

 

El Centre Logístic Tarragona (CLT) ha obert avui les seves portes. L’espai està situat al Refugi 1 del Moll de Costa de Tarragona i es convertirà, així, en el punt principal d’emmagatzematge i distribució de material dels Jocs Mediterranis. A més, també serà el centre d’entrega d’acreditacions de voluntaris, organització i proveïdors de Tarragona 2018. En el Centre Logístic, també es procedirà a l’organització i entrega dels packs d roba dels diferents col·lectius de l’esdeveniment.


Tres espais diferenciats

La instal·lació del Refugi 1 del Moll de Costa de Tarragona disposarà de tres espais diferenciats. Un serà la zona d'emmagatzematge i distribució de materials i mercaderies, com són neveres o menjar, entre d’altres. També hi haurà un espai destinat a ser el punt d’entrega d’acreditacions i roba per a voluntaris, proveïdors i organització. Finalment, en un altre lloc s’hi donarà servei a la competició d’esquí nàutic, que tindrà lloc a les instal·lacions de Marina Port Tarraco els dies 23 i 24 de juny.

 

Des de l’obertura del Centre Logístic fins al final dels Jocs Mediterranis, es preveu que més de 2.000 personis passin per la instal·lació del Refugi 1 del Moll de Costa de Tarragona. L’horari establert per poder passar pel CLT és de dilluns a dissabte de 10 a 14 hores i de 16 a 20 hores.

 

Entrega d’acreditacions de mitjans de comunicació

Els mitjans de comunicació acreditats per als Jocs Mediterranis encara no podran recollir les seves acreditacions i no serà fins la setmana vinent que ho puguin fer. L’organització habilitarà al Palau de Congressos de Tarragona el Centre Principal de Premsa (CPP), on els mitjans podran recollir les seves acreditacions. Així, quan se sàpiga la data d’obertura del Centre Principal de Premsa, s’informarà als mitjans.
Comentaris

envia el comentari