Cremen una pancarta de suport als polítics presos en un balcó de Tarragona

Els bombers han enviat tres dotacions després de rebre l'avís de què sortia fum d'un habitatge
Els bombers en un episodi d'incendi en un balcó de Tarragona per la crema d'una pancarta en suport als polítics presos
Els bombers en un episodi d'incendi en un balcó de Tarragona per la crema d'una pancarta en suport als polítics presos | @AleixMT

Aquest matí, disset d'abril, els bombers han hagut d'intervenir en un pis de l'Avinguda Ramón y Cajal de Tarragona després que incendies una pancarta de suport als polítics presos. L'incendi no ha provocat danys i els bombers han pogut apagar el foc sense més incidents. 

Els bombers han rebut un avís a les 11.15 hores del matí en què un veí avisava que sortia fum d'un balcó d'un habitatge del bloc de l'avinguda Ramón y Cajal 54. Si han desplaçat tres dotacions dels bombers fins al lloc dels fets, que després de comprovar que el que cremava era una pancarta de suport als polítics presos, han procedit a apagar el foc.


 

Els bombers han informat que no hi ha hagut necessitat de desallotjar a ningú i que no s'han produït danys. De moment s'estan investigant els causants de la crema d'aquesta pancarta a un habitatge tarragoní. 

 

 

Episodi de retirada de llaços grocs a Vinyols

Un dia de març a la nit, un grup de persones, la majoria encaputxades, va treure llaços grocs penjants en fenals de Vinyols i els Arcs. L'acció va estar enregistrada i es va penjar a les xarxes socials. En un moment de l'enregistrament es pot veure com la persona que s'encarrega de gravar i els encaputxats viuen alguns episodis de tensió llençant-se recriminacions. Finalment una patrulla de la policia local es va desplçar fins al lloc dels fets per veure què passava.


 

Aquests darrers dies, i a causa de la situació política catalana, diversos ciutadans i entitats han penjat pancartes i llaços grocs de suports als polítics catalans que estan a la presó i aquells que s'han exiliat. Des de fa mesos es poden veure símbols d'aquest tipus a diverses poblacions catalanes del territori. 
Comentaris

envia el comentari