ÚLTIMA HORA

Torra vindrà finalment a la inauguració dels Jocs

El PDeCAT portarà al ple de divendres el cas 'Coaching' de l'AMT

La Fiscalia investiga una possible contractació irregular d'un curs de 'cocahing' per part de l'AMT
Imatge d'arxiu de Dídac Nadal
Imatge d'arxiu de Dídac Nadal | delCamp.cat

 

El portaveu del grup municipal del Partit Demòcrata (PDeCAT) a l'Ajuntament de Tarragona, Dídac Nadal, s'ha posicionat davant del fet que la Fiscalia hagi obert una investigació per tal d'esclarir la presumpta contractació d'un curs de 'coaching' a una empresa madrilenya per part de l'empresa municipal d'aparcaments (AMT). Nadal ha lamentat que «ens trobem davant d'un nou cas d'opacitat, i ja en són massa». 

 

«Tornem a topar-nos amb una contractació per part d'una empresa pública de l'Ajuntament de Tarragona, que està sota sospita, ja que desconeixem a qui s'haurien adreçat els suposats cursos de formació», ha manifestat Nadal, i ha afegit que «tampoc se'ns ha acreditat la despesa». El portaveu demòcrata ha lamentat «l'absoluta manca de transparència per part de l'equip de govern del PSC i PP, que torna a derivar en un nou cas opac que ha d'acabar sent investigat per la justícia». 


Dídac Nadal ha avançat que elevarà la qüestió al plenari municipal que tindrà lloc aquest divendres, 15 de juny. Durant el ple el grup municipal exigirà «explicacions a la presidència actual i a la senyora Floria, que era presidenta de l'empresa municipal en el moment de la signatura del contracte», ha manifestat el portaveu del PDeCAT. Nadal ha declarat que espera que la investigació segueixi el seu curs i s'esclareixin tots els dubtes sobre la contractació per part de l'AMT al més aviat possible. 

 

La CUP va informar la Fiscalia sobre el cas

La formació municipal de la CUP ha fet públic aquest dimarts l'informe que va fer arribar, el passat mes de febrer, a la Fiscalia amb l'objectiu d'esclarir si, amb la contractació d'aquest curs de 'coaching', s'havien comès delictes de prevaricació, malversació de fons públics, tràfic d'influències o blanqueig de capital. El cas el va destapar el mitjà digital 'Porta Enrere' el passat mes d'octubre, quan va publicar un reportatge on es mostraven una sèrie de possibles irregularitats sobre la contractació d'aquest curs a l'empresa Isora Solutions, com la falta d'acreditació que el curs es va realitzar o la seva legitimitat a l'hora d'escollir l'empresa.

 
Comentaris

envia el comentari