Mario García (PP de Salou): «Granados fa seves les propostes de la CUP»

Els populars traslladaran al Ministre de Foment unes declaracions de Pere Granados en què anunciava que es faria seves les vies de l'actual traçat ferroviari

Mario García, portaveu del Partit Popular de Salou, ha anunciat que «traslladarem al Ministre de Foment les declaracions de l'Alcalde en què anuncia que es farà seves les vies de l'actual traçat ferroviari sense permís de Foment».

 

En un comunicat, Mario García ha assenyalat que «esperem que l'Alcalde hagi mesurat molt bé les seves paraules perquè si fa el que ha dit pot ser que hagi d'acabar donant explicacions a molts llocs». Així mateix, el portaveu popular ha declarat que «és inadmisible que l'Alcalde s'instal·li directament a la confrontació i deixi de banda el consens: són moviments d'un polític desesperat per tenir protagonisme».


 

 

García s'alinea amb el Govern de l'estat

García ha afegit, en la línia del que va exposar durant el darrer ple, que «des del Grup Municipal del PP sempre defensarem els interessos de Salou però tenim clar que no aconseguirem res fent política de desobediència i confrontació amb altres administracions, una política que no ens porta enlloc i no beneficiarà en absolut al nostre municipi».

 

El el darrer ple les dues parts ja van mantenir posicions molt allunyades respecte el paper del Govern de l'estat amb les inversions a Salou. Per una banda, García fa una defensa a ultrança del Govern de Mariano Rajoy,a qui agraeix que hagi desencallat el projecte de desmantellament de la via —una de les principals queixes de Granados ja que encara no s'ha realitzat el projecte—. A més, culpa a Granados de no aconseguir les infraestructures que demana.


Granados culpa l'estat de no complir els compromisos

Per l'altra banda, Pere Granados està sent molt dur en els darrers mesos amb el Govern de l'estat, a qui acusa de no complir els seus compromisos i de considerar la demarcació com un territori de segona. Tant és així, que en el darrer ple, l'equip de govern va presentar una moció per reclamar a l'estat que fes front a les reivindicacions del territori: com el desmantellament de la via, la construcció de l'estació de Salou o de l'estació Intermodal.

 

Comparen Granados amb la CUP

Segons el portaveu popular, «Pere Granados ha passat de governar amb nosaltres a fer seves les propostes de la CUP. Salou no es mereix un Alcalde així». No obstant «volem reiterar la nostra voluntat de mà estesa a l'equip de govern per treballar conjuntament pels interessos municipals, sempre i quan aquest estigui disposat a abandonar una manera de fer política tan irresponsable com inconscient».
Comentaris

envia el comentari