L'Ajuntament de Tarragona donarà una ajuda econòmica a una vintena d'autònoms per projectes en l'àmbit del comerç

En total es destinaran 50.000 euros a aquesta partida
Francesc Roca, conseller d'Ocupcació i Desenvolupament Econòmic
Francesc Roca, conseller d'Ocupcació i Desenvolupament Econòmic | delCamp.cat

 

L'Ajuntament de Tarragona obre una nova línia d'ajuts de 50.000 euros específica per a persones autònomes que treballin en l'àmbit del comerç, en total s'ajudarà a uns 20 projectes. De mitja cada autònom podrà tenir accés a una ajuda de 2.500 euros per tot aquest 2018. Aquesta és una de les mesures anunciades avui, 13 de març, que es troben dins de Tarragona Impulsa, el servei municipal d'ocupació i creació d'empreses. 


Tarragona Impulsa comptarà aquest any amb un pressupost de més de cinc milions d'euros que aporta el Servei d'Ocupació de la Generalitat de Catalunya, el Ministeri d'Administracions Territorials i l'Ajuntament. Aquests diners es destinen a projectes per donar suport als usuaris de Tarragona Impulsa. L'any passat van ser un total de 4.109, un 12% més que l'any anterior.

 

Un dels eixos principals d'aquest any també implica donar suport als joves menors de 30 anys que no tenen feina ni formació superior. I se seguirà donant suport, com s'ha fet aquest any, a empreses del territori, pels processos de selecció de personal. 

 


Tarragona Impulsa també ha incrementat l'aposta pels certificats de professionalitat, coneguts com a graus superiors duals, més enllà dels estudis purament acadèmics. Se seguiran duent a terme programes com les cases d'oficis, Treball als Barris, Treball i Formació, entre altres. 

 

 Comentaris

envia el comentari