Josep Miquel Beltran serà el nou gerent de l'Institut Municipal de Serveis Socials de Tarragona

El ple de Tarragona votarà la proposta aquest divendres
Josep Miquel Beltran Mauri.
Josep Miquel Beltran Mauri. | RTV El Vendrell

 

L'equip de Govern de l'Ajuntament de Tarragona portarà al proper Plenari la proposta de nomenar Josep Miquel Beltran Mauri com a director gerent de l'Institut Municipal de Serveis Socials de Tarragona. El nomenament arriba al Consell Plenari desprçes d'haver-se realitzat la convocatòria per la provisió d'aquest lloc de treball, ja que el gerent que fins ara ocupava el lloc va anunciar el passat mes de gener la seva renúncia al càrrec a partir del pròxim 31 de maig. 

 

A la convocatòria per ocupar la plaça s'hi van presentar deu sol·licituds, set de les quals van justificar els mèrits per cobrir la vacant. Un cop realitzada la preselecció, quatre aspirants reunien les condicions per ocupar el lloc de treball i, concretament, dues van destacar per la seva idoneïtat. Després d'efectuar les entrevistes amb cadascuna de les set persones i tenint en compte les valoracions dels seus currículums, la presidenta de l'Institut Municipal de Serveis Socials ha fet la proposta de designar Josep Miquel Beltran Mauri. 


La consellera i presidenta de l'Insitut, Ana Santos, ha manifestat que el candidat «reuneix les condicions idònies pel càrrec de director-gerent, per donar continuïtat a la tasca que estem realitzant als serveis socials i per posar en marxa les noves iniciatives que volem emprendre». «Beltran té experiència en direcció a l'administració pública i en l'àmbit dels serveis socials, una bona formació específica directament relacionada amb els serveis socials i una adptitud adient pel càrrec», ha afegit Santos. 

 

Pedagog i educador social

Josep Miquel Beltran Mauri és llicenciat en Pedagogia, màster en Intervenció Socieducativa amb menors, té la diplomatura de postgrau en Funció gerencial en serveis socials, i la  diplomatura en Gestió gerencial local. Beltran ha desenvolupat principalment la seva tasca professional a l'Ajuntament del Vendrell, com a educador social, tècnic de gestió de Polítiques d'Igualtat, tècnic superior de la regidoria de Serveis Socials i, actualment, coordinador de l'àrea de Serveis a les Persones. 
Comentaris

envia el comentari