El diputat Jordi Roca (PP) diu que Pere Granados s'ha «instal·lat en la cançó de l'enfadós»

El Diputat del PP recorda que els governs populars han acabat la T-11, la variant de l’Aldea, l’ampliació del Moll de la Química i tres trams de l’A27
Imatge d'arxiu del diputat Jordi Roca.
Imatge d'arxiu del diputat Jordi Roca. | Cedida.

 

Jordi Roca, diputat del Partit Popular per Tarragona al Congrés espanyol ha volgut sortir al pas i defensar el Govern de l'estat davant d'algunes declaracions que en els darrers dies ha realitzat l'alcalde de Salou, Pere Granados. Granados havia manifestat que «el culpable en la mancança de les infraestructures a Tarragona és l’Estat» i assenyalava els diputats de Tarragona com a «còmplices per no defensar els nostres interessos».

 

Roca es manifesta «en absolut desacord amb aquestes manifestacions» i considera que «el discurs del greuge permanent en el que s’ha instal·lat l’alcalde de Salou, copiant les tàctiques dels independentistes, no aporta res ni a Salou ni a la resta de la província»


Fa un llistat de les inversions durant el govern popular

El diputat popular reconeix que «es poden fer moltes més coses i les que es fan es podrien fer més ràpid», però afegeix que el balanç de les actuacions de Foment a la província durant les dues legislatures de govern popular no està «ni de bon tros, en blanc». Enumera algunes de les actuacions realitzades en aquest termini, com la finalització de la T-11, on assenyala que s’han invertit prop de 57 milions d’euros. També quantifica en més de 20 milions d’euros les inversions a l’aeroport de Reus entre 2011 i 2017, en prop de 41 milions d’euros per l’allargament reivindicada variant de l’Aldea, en 116 milions d’euros per l’ampliació del Moll de la Química del Port de Tarragona i en 211 milions d’euros en 23 quilòmetres d’autovies que estaven paralitzades.

 

Roca ha sentenciat que «Podríem seguir amb la llista i podem, i acceptem, els retrets pel retard en algunes obres bàsiques però instal·lar-nos en la cançó de l’enfadós, en passar-li la pilota a l’altra administració és marejar la perdiu».
Comentaris

envia el comentari