La CUP vol que es pengi una pancarta a la façana de l'Ajuntament de Tarragona amb el lema «Llibertat presos polítics»

Aquesta és una de els tres mocions que el grup municipal presentarà al pròxim ple del consistori
Laia Estrada i Jordi Martí Font (CUP), aquest matí en roda de premsa.
Imatge dels regidors de la CUP a Tarragona, Laia Estrada i Jordi Martí Font | TarragonaDiari.cat

 

El grup municipal de la CUP demanarà al pròxim ple del consistori que l'Ajuntament pengi un cartell a la façana amb el lema «Llibertat presos polítics». La petició fa referència a la situació de prohibició de llibertat a Jordi Cuixart, Jordi Sánchez, Joaquim Forn i Oriol Junqueras.«L'Ajuntament de Tarragona, pel fet que és l'Ajuntament de la capital de la demarcació i de la ciutat més gran de les nostres comarques, creiem que s'ha de sumar a aquesta iniciativa d'altres institucions locals per tal d'exigir a l'Estat espanyol l'alliberament dels quatre presos polítics», ha dit el grup municipal.  


A banda, la CUP també presentarà una moció per demanar a l'equip de govern que publiqui un llistat dels espais de titularitat pública que puguin ser utilitzats per les entitats tarragonines. Demanen, a més, que es publiqui una convocatòria en la qual puguin participar les diverses entitats que necessitin un espai i fer la distribució de forma equitativa, raonada i transparent. 

 

Per últim, la CUP també demanarà que l'Ajuntament es posicioni a favor de la llibertat d'expressió i creació artística i que se solidaritzi públicament amb els rapers Valtònyc i Pablo Hasél, condemnats amb presó per «enaltiment del terrorisme i injúries a la corona». 
Comentaris
Clarà
¿La CUP?. ¿Que coño es eso de la CUP?.

envia el comentari