En Comú-Podem pregunta al Parlament pel transport urbà al municipi de Vila-seca

Demana revisar i validar amb urgència l’estudi tècnic per a implantar el transport urbà al municipi

La diputada al Parlament de Catalunya de Catalunya En Comú-Podem, Yolanda, López, va registrar divendres passat, 13 d'abril, dues preguntes a la mesa del Parlament per tal d'aconseguir accelerar el procés d’implantació d’un sistema de transport urbà al municipi de Vila-seca.

 

La proposta es va fer a instàncies del Grup Municipal de Vila-seca en Comú, que la va transmetre a la formació parlamentària. Com recull l'exposició de les preguntes, al mes de gener, l'equip de govern de Vila-seca —format per regidors de Convergència i Unió—, va registrar a la Direcció General de Transport de la Generalitat l'estudi tècnic per a implantar el transport urbà al municipi.


Demanen que s'estudiï amb «urgència»

Concretament, la petició demana donar «caràcter d’urgència» a la revisió de la validació de l’estudi tècnic per a la implantació de transport urbà al municipi. El motiu que ha propiciat l'actuació és «la mancança de mobilitat i la necessitat que suposa el transport públic per als veïns i veïnes de Vila-seca».

 

Així mateix, la vendrellenca López, única representant d'En Comú-Podem a la demarcació de Tarragona, ha preguntat si ja s’ha assignat alguna persona que s'encarregui de la revisió i posterior validació de l'estudi.

Una petició antiga

Des de Vila-seca en Comú es mostren satisfets amb les gestions fetes per la diputada i manifesten que restaran a l’espera d’una resposta que, segons suposen, com a molt s’allargarà entre un i dos mesos. De la mateixa manera, recorden que la feina del seu grup per aconseguir una millora del transport de Vila-seca és llarga.


 

En aquest sentit, recorden que quan van entrar a les institucions, a mitjans de 2015, van dur a terme una recollida de 1000 signatures per tal d'aconseguir restaurar el transport públic que havia de portar els i les alumnes de Cicles Formatius al Complex Educatiu de Tarragona.
Comentaris

envia el comentari