Ciutadans demana una comissió informativa d'urgència dels Jocs 2018

La Comissió Europea podria no destinar l'ajuda econòmica sol·licitada per l'Ajuntament per dur a terme l'esdeveniment esportiu
Pla general de la construcció del Palau d'Esports a l'anella mediterrània
Pla general de la construcció del Palau d'Esports a l'anella mediterrània | delCamp.cat

 

El grup municipal de Ciutadans (Cs) ha demanat a l'Ajuntament de Tarragona que realitzi una comissió informativa d'urgència dels Jocs del Mediterrani 2018 després de saber-se que la Comissió Europea podria no donar la subvenció de 3 milions d'euros sol·licitada per la realització de l'esdeveniment esportiu. 


El finançament dels Jocs ha portat a tot tipus de polèmiques. Segons ha informat el Diari de Tarragona avui l'Ajuntament no sabrà fins 12 dies abans de l'inici dels actes si finalment l'ens europeu dóna o no la subvenció. Davant d'aquesta notícia el portaveu de Cs a Tarragona, Rubén Viñuales, ha assenyalat que cal replantejar-se la forma en com es ven la ciutat i els seus projectes. 

 

És per això que exigeixen al consistori que organitzi una comissió informativa de forma urgent per saber quina és la situació dels Jocs a tres mesos de la seva celebració. El grup municipal ha demanat a l'Ajuntament tenir informació oficial de forma constant per no assabentar-se d'aquestes coses a través de la premsa. 
Comentaris

envia el comentari