Els municipis que seran seu dels Jocs Mediterranis es reuneixen per concretar aspectes organitzatius

S'ha pactat que les instal·lacions esportives estiguin a disposició del comitè organitzador a partir del dia 1 de juny
Reunió dels municipis seu dels Jocs Mediterranis 2018
Reunió dels municipis seu dels Jocs Mediterranis 2018 | delCamp.cat

 

Aquest matí, 13 de febrer, s'ha celebrat una reunió entre els principals municipis que seran seu dels Jocs Mediterranis 2018 per concretar alguns aspectes de tipus organitzatiu. La trobada s'emmarca dintre de les reunions periòdiques que es duen a terme amb els responsables de cadascuna de les seus. La reunió ha estat presidida pel tinent d'alcalde comissionat dels Jocs, Javier Villamayor i s'ha celebrat a la Casa Canals de Tarragona. 


La trobada ha servit per revisar temes institucionals i operatius relacions amb els Jocs. Segons informa el consistori s'ha parlat del Pla Director de Seguretat, els accessos, la neteja o la senyalització dels recintes. També s'ha pactat que les instal·lacions esportives estiguin a disposició del comitè organitzador dels Jocs a partir del dia 1 de juny per enllestir els preparatius. 

 

A la reunió hi han participat representants dels 15 municipis que acolliran les competicions esportives. També hi ha sigut present la consellera d'Esports de l'Ajuntament de Tarragona, Elisa Vedrina i el director executiu dels Jocs, Víctor Sánchez. «La trobada ha servit per constatar la gran implicació de tots els municipis seus, que treballen amb intensitat perquè la competició es desenvolupi amb tota la normalitat i perquè les seves respectives localitats gaudeixin d'un esdeveniment esportiu d'abast internacional», ha declarat Villamayor. 
Comentaris
Clarà
¡¡¡Teneis todos cara de asustados!!! :-)

envia el comentari