El ministre Méndez de Vigo inaugurarà el remodelat Nou Estadi

L'acte tindrà lloc el 23 de gener, i també visitarà la piscina olímpica de Campclar
El ministre d'Educació, Cultura i Esports, Íñigo Méndez de Vigo, visitarà Tarragona el 23 de gener
El ministre d'Educació, Cultura i Esports, Íñigo Méndez de Vigo, visitarà Tarragona el 23 de gener | TarragonaDiari.cat

 

El ministre d'Educació, Cultura i Esports, Íñigo Méndez de Vigo, visitarà Tarragona el pròxim 23 de gener. Ho farà des del vessant esportiu, i amb la mirada als Jocs del Mediterrani, per inaugurar el remodelat Nou Estadi i conèixer 'in situ' l'estat de la piscina olímpica de Camp Clar.

 

Segons el Diari de Tarragona, Méndez de Vigo també es reunirà amb els responsables organitzatius de Tarragona 2018 per valorar els avenços des del camp de l'esport i la cultura. Ho farà a la Subdelegació del Govern central a la ciutat, i la delegació tarragonina estarà encapçalada pel tinent d'alcalde comissionat dels Jocs, Javier Villamayor.


Unes obres de gairebé dos milions d'euros

Les obres de remodelació del Nou Estadi són un pilar fonamental de cara a l'esdeveniment esportiu de l'estiu. El camp del Nàstic acollirà les cerimònies d'inauguració i clausura dels Jocs del Mediterrani —els dies 22 de juny i 1 de juliol, respectivament—, i serà un dels punts més visibles, juntament amb l'Anella Mediterrània de Camp Clar.

 

Les obres del Nou Estadi han tingut un cost d'1,7 milions d'euros que ha finançat de manera íntegra el Consejo Superior de Deportes (CSD), i representen un seguit de millores a les instal·lacions que es reclamaven des de feia anys. Els treballs s'han basat en aspectes com la pavimentació de la sortida principal cap a l'aparcament, la reforma de la rampa cap als camps de gespa artificial i millores en els accessos a la zona alta de Preferent.

 

A més, també s'han canviat els seients del camp —ara són tots grana, no alternen el color blanc—, s'han remodelat els accessos a Gol Nord i a Tribuna, s'ha creat la coneguda com a 'Grada d'Animació' i s'ha treballat en l'ampliació dels lavabos, entre altres petites actuacions dins el camp.
Comentaris

envia el comentari