El Volvo XC40, declarat millor cotxe de l'any a Europa 2018

A Diselauto Tarraco podreu conèixer de ben a prop aquesta meravella de l'automoció amb tecnologia nòrdica
Les línies del Volvo XC40 són elegants i juvenils.
Les línies del Volvo XC40 són elegants i juvenils. | Cedida

 

A Disleauto Tarraco, concessionari oficial de Volvo a Tarragona, estan de celebració, i és que el model Volvo XC40 ha estat declarat millor cotxe de l'any a Europa 2018. El SUV de la marca sueca ha enamorat el jurat i ha aconseguit fer-se amb aquest premi després de tres anys consecutius arribant a la final amb el Volvo XC90, el Volvo S60 i el Volvo XC40. Podeu sol·licitar provar el vehicle a Diselauto Tarraco omplint aquest senzill formulari o visitant les instal·lacions ubicades a l'autovia de Tarragona-Salou 6-8 a Tarragona. Aquest és el primer cop que Volvo aconsegueix el premi a millor cotxe de l'any a Europa des de la seva creació, l'any 1964.

 

No és cap secret que els models SUV són els que més es venen avui en dia, però el model de Volvo XC40 és molt més que un simple 'crossover', és elegància, potència, tecnologia, seguretat, innovació i molt més. Ideal per als més 'urbanites', compta amb un disseny minimalista i elegant, juvenil i esportiu, tot a la vegada. És inconfusible: des de l'enllumenat del davant fins a les línies estilitzades. L'interior no és menys: totalment equipat i pensat per a una conducció còmoda i segura, amb la millor tecnologia que ens simplifica la vida mentre estem al volant. Un dels trets tecnològics característics el podeu veure amb tot detall clicant en aquest enllaç

 

La tecnologia i la seguretat són dos trets característics del Volvo XC40.
La tecnologia i la seguretat són dos trets característics del Volvo XC40. | Cedida

 

El Volvo XC40 no ha aconseguit en va aquest premi a millor cotxe d'Europa 2018, i és que ha estat valorat com el SUV compacte premiu més ben equipat. No només compta amb tota la tecnologia de seguretat de la casa, sinó que a més porta incorporat el sistema Pilot Assist com a opció, el qual converteix el cotxe en semiautònom. Assistència a l'aparcament, el City Safety que activa un avís de col·lisió frontal i té auto-frenada, càmera 360 graus, protecció en cas de sortida de la carretera i un llarg etcètera d'elements que faran que tu només t'hagis de preocupar de conduir i gaudir de la conducció.

 

El Volvo XC40 ha enamorat públic i conductors.
El Volvo XC40 ha enamorat públic i conductors. | Cedida

 

No us ho penseu més i passeu per les instal·lacions de Diselauto Tarraco per descobrir de ben a prop aquesta meravella del món de l'automoció, que a més és personalitzable i us el podreu dissenyar al vostre gust, i també compta amb motors de quatre cilinres i dos litres, amb potència i també control en la despesa. Recordeu que a Diselauto Tarraco hi trobareu aquest Volvo XC40 i molts més models, i si voleu sol·licitar una prova d'aquest cotxe a Diselauto Tarraco només cal que cliqueu en aquest enllaç.

Comentaris

envia el comentari