Tarragona celebra els 25 anys del Grup Ciutats Patrimoni de la Humanitat

Es duran a terme activitats de promoció internacional, un programa cultural i un pla d'accions de comunicació
Presentació activitats 25è aniversari Grup Ciutats Patrimoni de la Humanitat
Presentació activitats 25è aniversari Grup Ciutats Patrimoni de la Humanitat | delCamp.cat

 

Tarragona celebra aquest any el vint-i-cinquè aniversari del Grup Ciutats de Patrimoni. Aquest matí, dotze de març, la consellera de Turisme i presidenta del Patronal Municipal de Turisme, Inma Rodríguez, ha presentat el calendari d'esdeveniments i activitats que es duran a terme a la ciutat per celebrar aquest aniversari. 


Les activitats es duran a terme al llarg de tot l'any a totes les ciutats que integren el Grup i es vertebren en tres eixos: el programa cultural, la promoció exterior a fires i esdeveniments internacionals i les accions de comunicació.

 

Pel que fa al programa cultural es durà a terme el I Circuit de Curses, amb l'objectiu d'atraure el turisme esportiu que viatja per participar en competicions esportives. A Tarragona la mitja marató 'Marbel Negueruela' s'integrarà en aquest calendari. Es realitzarà la segona edició del Concurs Audiovisual per a Joves «La meva ciutat és patrimoni de tots». 


El 15 de setembre se celebrarà de manera simultània a totes les ciutats la Nit del Patrimoni, amb diverses activitats realitzades als espais monumentals de la ciutat. A més s'editarà una guia gastronòmica que recollirà les singularitats de la gastronomia de cadascuna de les 15 ciutats, entre altres coses. 

 

Pel que fa a la promoció internacional s'augmentarà la presència del grup en fires i esdeveniments per promocionar els destins. Sobretot al Japó, Singapur i Argentina. En l'apartat de la comunicació, destaca la creació d'una imatge específica de l'aniversari i el programa especial que Informe Semanal de TVE dedicarà a les 15 ciutats.Comentaris

envia el comentari