Uns seixanta istagramers participen en el primer 'instawalk' de l’IgersMapSalou

Els participants van destacar la gran quantitat de racons fotogènics de Salou

 

Una seixantena d’instagramers van participar aquest diumenge, 17 de setembre, en el primer 'instawalk' col·laboratiu que s’organitzava a Salou. Els participants van recórrer a peu bona part del litoral de la capital de la Costa Daurada, des del Monument als Pescadors i el passadís del Club Nàutic, fins al far de Salou. Els instagramers participants van destacar la gran quantitat de racons fotogènics que té la façana marítima de Salou, i molts van decidir que hi tornarien per a recórrer a peu, i amb més calma, el camí de ronda i fotografiar de nou aquests llocs. Els instagramers van captar amb les seves càmeres diferents escenes: pescadors tirant la canya, banyistes prenent el sol, nedant o fent snorkel, jocs d’ombres o reflexos espectaculars. 


La iniciativa forma part d’un projecte conjunt entre el Patronat Municipal de Turisme de Salou, IgersMap i IgersTGN que vol recollir en un mapa, tant físic com on-line, els llocs i racons del municipi que tenen més atractiu fotogràfic. De cara a la pròxima temporada turística, aquestes rutes configuraran un mapa que serà editat en diferents idiomes i que servirà de pretext perquè els visitants que vinguin a Salou puguin identificar, recórrer i fotografiar aquests espais tan fotogènics.
 

La segona edició de l''instawalk' se celebrarà el dissabte 28 d'octubre, amb una nova ruta que completarà el Salou imprescindible per als igers. Amb les dues accions es preveu aplegar més de 300 fotografies i els organitzadors d'aquesta iniciativa fa una crida perquè els usuaris d'Instagram que tinguin bones imatges actuals del municipi utilitzin el hashtag #IgersMapSalou i, d’aquesta manera, sumar-se al projecte. 
Comentaris

envia el comentari