El Minipop obre la convocatòria de propostes pels tallers creatius

El festival busca artistes que vulguin compartir la seva creativitat amb els nens
Realització d'un taller creatiu al festival Minipop
Realització d'un taller creatiu al festival Minipop | delCamp.cat

 

El festival de música i cultura contemporània, el Minipop de Tarragona, ha obert la convocatòria per buscar artistes per impartir tallers creatius durant els dies que se celebrarà aquest esdeveniment. Els interessats poden enviar propostes fins el 4 de març.

 


L'organització busca activitats ideades i dinamitzades per creadors locals que s'oferiran les tardes de divendres i dissabte, 1 i 2 de juny. Els tallers creatius s'adrecen a nens d'entre 3 i 14 anys i estaran dividits segons l'edat i la durada. Cada taller s'oferirà durant unes tres hores i depenent de la franja d'edat a la que vagin destinats tindran una durada de 15 minuts, 30 minuts o 45 minuts. 

 

L’organització busca propostes originals d’artistes de disciplines tan diverses com l’arquitectura, la pintura, kirigami, la tinta xinesa, la fotografia, l’estampació, la poesia, l’animació, el teatre, la il·lustració, la pintura, el ganxet, la robòtica, la literatura, el grafiti, la construcció, el fang, la costura o el disseny, entre altres. A més, enguany també hi haurà espai pels tallers relacionats amb l’origami, l’art mil·lenari japonès que ha inspirat la nova imatge del Minipop. 


La setmana passada es van posa a la venda les primeres entrades anticipades per la vuitena edició del festival. El Minipop s’ha situat com un dels festivals amb més prestigi de Catalunya. La seva programació musical es complementa amb tallers creatius, teatre, fotografia, cinema i literatura, a més d’un espai dedicat als infants de 0 a 3 anys, zona de descans, jocs i oferta gastronòmica.Comentaris

envia el comentari