Gaudiu de Santa Tecla amb la vostra Mulassa personalitzada d'I Love Mulassa

I Love Mulassa produeix mulassetes de diferents municipis i aquesta Santa Tecla estrena la Mulassa de Tarragona perquè sigueu l'enveja de tots els fanàtics de la festa major
Imatge de la Mulassa de Tarragona. | L.S.

 

Si el vostre fill o filla és un fanàtic de la Festa Major de Tarragona ara té l'oportunitat de viure-la cada dia de l'any ballant, cantant i sortint al carrer amb la seva Mulassa, i també celebrar l'aniversari de l'original que enguany fa 30 anys. Això és gràcies a les creacions d'I Love Mulassa, que fabrica manualment amb una base de cartró aquest element del Seguici Festiu tarragoní, tot i que també podeu adquirir la Mulassa de Reus, la Mulassa de Montblanc o podeu demanar que us facin la mulassa del vostre municipi. Totes les mulasses estan fetes amb tots els detalls per recrear l'original de forma fidel. Per exemple, en el cas de la Mulassa de Tarragona podran fer sonar els cascabells, i amb la Mulassa de Montblanc faran pujar i baixar el serrell de la seva capa mentre ballen. Podeu veure les seves mulasses a la pàgina de Facebook, i també al seu perfil Instagram d'I Love Mulassa, on també hi comprovareu que els nens i nenes s'ho passen d'allò més bé amb elles.

 

Les mulasses són personalitzables, amb el nom del nen o nena. | Cedida

 

Les mulasses de I Love Mulassa són aptes per a nens i nenes a partir dels dos anys i fins als 10 anys aproximadament. Hi ha dues mides a escollir, la Mulassa mitjana que fa 32,5 centímetres d'alçada, 42,5 centímetres de llargada de cos i 24 centímetres de llargada de cap, i 27 centímetres d'ample. La Mulassa gran fa 35 centímetres d'alçada, 60 centímetres de llargada de cos i cap, i 40 centímetres d'ample. A més, les mulassetes són totalment personalitzades, ja que es pot afegir el nom del nen o nena amb unes lletres d'allò més divertides, el que també ho converteixen en un regal ideal. Per adquirir la vostra mulassa podeu enviar un correu electrònic a [email protected] i també a través de la pàgina de Facebook enviant un missatge privat

 

Guanyeu aquesta Mulassa de Tarragona per gaudir de Santa Tecla. | L.S.

 

Sortegem una Mulassa de Tarragona entre els nostres lectors

Des de TarragonaDiari.cat volem premiar els nostres lectors amb el sorteig d'una Mulassa de Tarragona de I Love Mulassa. Les mides d'aquesta mulasseta, ideal per gaudir de la Festa Major de Santa Tecla que ja la tenim a tocar, són el model mitjà, és a dir 32,5 centímetres d'alçada, 42,5 centímetres de llarg i 27 centímetres d'ample, ideal per a nens i nenes a partir dels 2 anys i fins als 5 aproximadament, tot depèn de les mides del nen o nena. Per participar en el sorteig només heu d'omplir el formulari que trobareu més avall amb les vostres dades i fer «M'agrada» a la pàgina de Facebook, teniu temps per fer-ho fins al dimecres 20 de setembre a les 12.00 hores. Recordeu que només us hi podeu inscriure una vegada, en cas contrari quedareu eliminats de la llista de participants. Molta sort!

 

 

SORTEIG TANCAT

 

I la persona guanyadora és:

 

 — Ramón Bori de Tarragona

 

Enhorabona al guanyador! En breu ens posarem en contacte per explicar com has de procedir per recollir el premi. A la resta de participants, us volem donar les gràcies per haver-hi participat i us animem a continuar participant en futurs sortejos i promocions, i per descomptat que continueu llegint TarragonaDiari.cat. Per qualsevol dubte us podeu posar en contacte a través del correu [email protected]amp.cat.

 

 
Comentaris

envia el comentari