Els vehicles Ford Adapta per a persones amb discapacitat es podran provar a Tarragona

Fins al 29 de juliol tothom qui ho desitgi podrà visitar les instal·lacions de Tarraco Center i provar qualsevol dels vehicles de Ford Adapta
Es podrà veure i provar els vehicles de Ford Adapta. | Cedida

 

La Fundació ONCE i Ford Espanya van posar en marxa el passat mes de maig el tour Ford Adapta, un programa que té com a objectiu facilitar les proves de vehicles a persones amb discapacitat o mobilitat reduïda. Es tracta d'una iniciativa pionera i que fins al 29 de juliol estarà a Tarragona, concretament al concessionari Ford Store Tarraco Center, ubicat a la carretera de València al quilòmetre 248,5 de Tarragona. Durant tots aquests dies tothom qui ho desitgi podrà apropar-se al concessionari i descobrir tota la gamma de vehicles que Ford posa a la disposició de les persones amb discapacitat, entre els quals hi ha el Kuga, Courier, Custom, Connect i Transit. El tour Ford Adapta a Tarraco Center també promociona la possibilitat de millora en les condicions econòmiques i de finançament dels vehicles adaptats, les cobertures que ofereix i molt més.

 

Els vehicles de Ford Adapta estan totalment adaptats amb potent tecnologia. | Cedida

 

No només podran veure els cotxes, sinó que a més també els podran provar. L'horari del concessionari és de dilluns a divendres de 09.00 a 13.00 hores i de 16.00 a 20.00 hores, i els dissabtes de 09.00 a 13.00 hores, i a més podreu comptar amb un especialista Ford Adapta perquè us assessori i aclari tots els dubtes. Gairebé 8.000 propietaris de vehicles han sol·licitat ja l'alta al programa Ford Protect Adapta des de que es va posar en marxa l'any 2014, i els vehicles que en formen part cobreixen les necessitats del 80% de les persones amb discapacitat autoritzades a conduir, tot amb la màxima tecnologia i elements extres per ajudar el conductor com el sistema d'assistència d'aparcament, el detector d'obstacles o el control per veu. Podeu conèixer més sobre la gamma de Ford Adapta també visitant la seva pàgina web.

 

Tarraco Center acollirà fins al 29 de juliol els vehicles adaptats. | Cedida

 
Comentaris

envia el comentari