Diselauto Tarraco presenta la gamma 90 de Volvo

Aprofitant el seu 90è aniversari, Volvo ha introduït millores als seus models insígnia, els Volvo S90, Volvo V90 i Volvo XC90
A Diselauto Tarraco trobareu tots els nous models. | Cedida

 

Noranta anys donen per molt. Així ho ha demostrat Volvo des de que el 14 d’abril de 1972 va crear la marca. Nou dècades plenes d'avenços tecnològics, cotxes exitosos, canvis estètics, noves mecàniques i millores en la seguretat. Només cal que fem un recorregut per la seva gamma 90 per veure tot el que amaga l’experiència d’aquesta marca, aprofitant el seu 90è aniversari. Aquest any, Volvo ha introduït millores als seus models insígnia, els Volvo S90, Volvo V90 i Volvo XC90. A més d’introduir les versions Cross Country.

 

Diselauto Tarraco, concessionari oficial Volvo a Tarragona, no vol quedar fora de tot això. A les seves instal·lacions situades a l’Autovia de Tarragona a Salou, hi podràs trobar tota la gamma 90. Un dels aspectes en els que més avança és en la connectivitat i seguretat, tant dels passatgers amb el vehicle com d’aquest cap a fora. En aquest sentit, els nous Volvo de les series 90 emetran informació al núvol i alertaran amb molta més antelació al resta de vehicles que circulin en les proximitats, que podran anticipar-se i reduir les situacions de perill. Pel que fa a la mecànica, Volvo ha afegit noves variants de motors Drive-E que ofereixen un atractiu equilibri entre consum i maniobrabilitat.

 

A Diselauto Tarraco presenten tota la gamma 90:

S90: El sedan de luxe dissenyat per a impressionar. Fabricat a Suècia.

V90: El familiar sofisticat per a qualsevol ocasió

V90: Cross Country que arribarà properament

XC90: El luxós SUV suec amb una conducció suau des del primer moment.
Comentaris

envia el comentari