La policia espanyola desplega «escamots de la por» per Tarragona durant la vaga general d'aquest 3 d'octubre

S'han vist agents a Valls, Tarragona i Reus
Imatge d'agents de la policia espanyola a Valls.
Imatge d'agents de la policia espanyola a Valls. | Cedida

 

Columnes de furgonetes de la policia espanyola s'han desplegat aquest matí a primera hora pel Camp de Tarragona durant l'inici de l'aturada general convocada pels sindicats i les entitats sobiranistes. Aquests grups de policies espanyols, batejats pel mateix president de la Generalitat, Carles Puigdemont, com «escamots de la por» s'han repartit en diversos pobles del Camp com a Valls, on han reobert la circulació després de neutralitzar una barricada que havien fet piquets en un polígon industrial de Valls. Diverses fonts han reportat també presència d'aquestes columnes de policies espanyols a Reus i Tarragona. A la caserna de la Policia Nacional a Reus diverses unitats d'ordre públic dels Mossos d'Esquadra s'hi han instal·lat des de primera hora per evitar enfrontaments durant la jornada de vaga.

 
Comentaris
Joan
Escamots de la por k dieu inútil. ..la por es el manifestants ..imposant
Ganxu
Quanta gent ha volgut avui anar a treballar i no ha pogut perquè s'han trobat les carreteres tallades? No els han deixat elegir. Aquesta és la democràcia que volem? Ens estem tornant tots bojos.
Pere
la gent vol viure tranquil·la. Són quatre desgraciats els que ens estan portant al precipici.
jaume
És la policia nacional i la guàrdia civil la que ens està portant al precipici, què hi pinten a Catalunya? per a què els voleu els qui els defenseu?

envia el comentari