Un mort en un accident múltiple a l'N-340, entre Alcanar i Vinaròs

Hi ha hagut fins a sis camions implicats

ACTUALITZACIÓ 16/05/2018 14.00h | Tallada novament l'N-340 a Alcanar

Segons s'ha informat des del Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències del País Valencià, poc abans de les sis d'aquesta tarda s'ha tallat de nou la carretera N-340 al punt de l'accident d'aquest migdia, entre Alcanar i Vinaròs. Es treballa per retirar les restes dels sis camions que s'hi han accidentat.

 

NOTÍCIA 16/05/2018 14.00h | Accident mortal a l'N-340, entre Vinaròs i Alcanar

Un home ha perdut la vida aquest dimecres, 16 de maig, al migdia en un accident de trànsit múltiple ocorregut a la carretera N-340, a l'altura del riu Sénia, a la frontera entre les comarques de Castelló i les de Tarragona, és a dir, entre Vinaròs i Alcanar. En l'accident, que s'ha produït al voltant de les 12.30 hores, s'han vist implicats fins a sis camions, i com a conseqüència de la greu topada un home ha perdut la vida i altres tres persones han resultat ferides, segons les primeres informacions arribades des del Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències del País Valencià.

 

 


 

Els ferits han estat evacuats a l'Hospital Comarcal de Vinaròs, un d'ells a la unitat del SAMU i dos més en l'ambulància de SVB. Pel que fa al trànsit, la circulació ha estat interrompuda en els dos sentits des del quilòmetre 1058 al 1059 amb una gran retenció, i en sentit Tarragona s'ha tallat el carril dret a la zona de l'accident.

 

El darrer accident, la setmana passada

Tot just fa una setmana, un home va perdre la vida molt a prop del mateix punt on avui s'ha produït aquesta greu topada mortal. Un home, de 47 anys i veí de Barcelona —després es va saber que es tractava d'un conegut capellà de l'Espanyol Dámaso Perico— va perdre la vida després que el seu vehicle bolqués per raons que encara es desconeixen.

 

Des de les Terres de l'Ebre fa anys que es reclama, de fet, la bonificació per a la circulació dels camions per l'AP-7, que l'N-340 s'alliberi del seu pas i, doncs, que es redueixi l'accidentalitat a la via. Foment té la gestió en tràmit.
Comentaris
Manel
La*340*la carretera de la vergonya si es que el gobern en tingues. Solycio ya o dimissio

envia el comentari