Detinguts dos homes a l'Ametlla de Mar per portar 25 quilos de droga al cotxe

Els autors del presumpte delicte de tràfic d'estupefaents són de nacionalitat hindú i tenen 38 i 50 anys
Els agents van trobar tres grans bosses de plàstic on hi havia una gran quantitat de càpsules de cascall. | Guàrdia Civil

 

 

La Guàrdia Civil de l'Ametlla de Mar ha confiscat 25 quilos de càpsules de cascall a l'àrea de servei del Baix Ebre, trobats al maleter d'un cotxe que es dirigia a Barcelona. Els dos ocupants del vehicle han estat detinguts per presumpte delicte de tràfic de drogues. Es tracta de dos homes de nacionalitat hindú, de 38 i 50 anys. El Jutjat d'Amposta ha decretat llibertat amb càrrecs per als dos detinguts.


La droga que portaven al cotxe | Guàrdia CivilEl succés ha tingut lloc la setmana passada, amb motiu dels dispositius que s'estableixen en les principals vies de comunicació de Tarragona, relacionats amb el contraban i els impostos especials. El vehicle havia aixecat sospites per les maniobres que realitzava quan s'aproximava als agents. Així doncs, la patrulla va detenir el cotxe i es va identificar als seus ocupants, els quals mostraven evidents símptomes de nerviosisme.


En registrar el vehicle van descobrir al maleter tres grans bosses de plàstic que contenien una gran quantitat de càpsules de cascall (Pavaer somniferum), de la varietat Nigrum. Es tracta d'un producte que, un cop assecat, serveix per extreure els alcaloides com la morfina, la codeïna i la tebaïna, amb els quals es fabriquen medicaments. En ser considerat com estupefaents està sotmès a un rigorós control del Ministeri de Sanitat. 

 
Comentaris

envia el comentari