Segueix la recerca de Jordi Cavallé, l'home desaparegut fa uns dies a Amposta

La família ha presentat la denúncia pertinent als Mossos d'Esquadra

Un home de 39 anys i veí d'Amposta, de nom Jordi Cavallé, està desaparegut des d'aquest dimarts, 5 de desembre. Es compleixen ja, doncs, sis dies de la seva desaparició, en què la gravetat del moment ha fet augmentar la preocupació de la família, que va presentar una denúncia als Mossos d'Esquadra després que no el poguessin localitzar durant hores.

 

Al llarg de dimecres, 6 de desembre, també es va iniciar una campanya a través de les xarxes socials per difondre al màxim la seva imatge i que es contactés amb la família en cas que algú el veiés. Hores d'ara, continua la recerca de l'home.

 

Aquest divendres, 8 de desembre, els Mossos d'Esquadra han donat més dades sobre la desaparició. Segons la policia catalana, portava uns texans negres, un jersei a ratlles blau i gris i una jaqueta negra amb caputxa, i a més han demanat la col·laboració de la ciutadania en la cerca: sol·liciten que, si algú el veu, truqui al 112. Des d'aquest cap de setmana, a més, ha trascendit que duu apagat el seu telèfon mòbil.

 




Comentaris

envia el comentari