El britànic detingut a Gandesa per abusar d'un nen de 14 anys va provocar un incendi a la serra de Cardó

L'incendi, que es va produir l'any 2012, va calcinar unes 3.000 hectàrees de terreny
Imatge d'un incendi d'aquest mateix any a la serra de Cardó
Imatge d'un incendi d'aquest mateix any a la serra de Cardó | delCamp.cat

 

Paul William C., el ciutadà britànic detingut a les immediacions de Gandesa, acusat d'agredir sexualment un noi de 14 anys a Westminster, va cometre diversos delictes a la demarcació de Tarragona. Aquesta és la conclusió que n'extreu la policia espanyola, encarregada del cas, després d'analitzar l'historial del britànic durant la seva estada a les Terres de l'Ebre.


L'any 2012, Paul va ser detingut com a principal sospitós de provocar un incendi a la serra de Cardó, un incendi que va calcinar prop de 3.000 hectàrees a la Ribera d'Ebre. D'altra banda, la policia li atribueix una sèrie de robatoris en diversos masos de Rasquera, Ginestar i Miravet, segons informa el 'Diari de Tarragona'. Aquests robatoris s'haurien produït durant el mateix període que l'incendi de Cardó.

 

Ordre de detenció internacional

El detingut tenia una ordre europea de cerca i captura emesa per les autoritats britàniques i, per aquest motiu, canviava de residència constantment, tot i que sempre en poblacions de les Terres de l'Ebre —principalment residències a la Terra Alta—. Finalment, les autoritats el van detenir en un mas de difícil accés, prop de Gandesa. L'alcalde de la localitat no tenia constància de la imputació de les autoritats britàniques, però coneixia el llarg historial delictiu d'aquest resident britànic.
Comentaris

envia el comentari